500 eiro par elektrību: krievu dīva Viktorija Boņa atklāj, cik izmaksā komunālie pakalpojumi Monako

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijā populārā modele un TV raidījumu vadītāja Viktorija Boņa atklāja, cik patiesībā izmaksā dzīvošana Monako. 

Viktorija Boņa šobrīd dzīvo Monako un atzīst, ka komunālie maksājumi Krievijā ir daudz zemāki. Runājot par savu nekustamo īpašumu Krievijā, modele sacīja, ka visus rēķinus par mājokli un komunālajiem pakalpojumiem apmaksā viņa pati.

Monako komunālie maksājumi esot pārsteidzoši augsti. Boņa par elektrību vien maksā aptuveni 500 eiro mēnesī.

"Pat vasarā šādi rēķini nāca. Ja netiek maksāts laikā, tad viss uzreiz tiek atslēgts," sacīja modele. 

Krievijā viņa maksā apmēram 12 tūkstošus rubļu (135 eiro) mēnesī par visiem komunālajiem pakalpojumiem.

Uz Monako Boņa pārcēlās apmēram pirms gada. Pēc šķiršanās no vīra Aleksa Smerfita modele ar meitu Andželīnu sākotnēji pārcēlās uz Lielbritāniju un kādu laiku dzīvoja Londonā. Tomēr Andželīnai nepatika lietainie Londonas laikapstākļi, tāpēc abas drīz vien pārcēlās uz Monako.

Boņa Monako iegādājās dzīvokli ar skatu uz Vidusjūru, kas atrodas tieši blakus pludmalei. Modeles mājokļa galvenā priekšrocība ir milzīgā terase ar skatu uz jūru un kalniem. Tomēr dzīvei Monako ir arī savi trūkumi. Pagājušajā vasarā modele sūdzējās, ka viņas dzīvoklis mēneša laikā ticis aplaupīts veselas divas reizes.

"Zagļi ieradās gaišā dienas laikā! Protams, daļēji es biju vainīga, jo es atstāju balkonu uz terasi atvērtu," sacīja Boņa. Laupītāji nozaga vairākas dārgas somas, drēbes un citas vērtslietas.

"Zaudējumi bija aptuveni 250 tūkstoši eiro - pilnas izmaksas par to, ko viņi paņēma, un tas ir tikai pēc aptuveniem aprēķiniem, jo viņi paņēma daudz ļoti dārgu mantu," atklāja modele. Neskatoties uz visām nepatikšanām, TV raidījumu vadītāja atzīst, ka ir iemīlējusies Monako. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu