AAE aizturēts vīrietis, kurš draudzenes iepriecināšanai nozadzis jaundzimušu kamieli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Mostafa Meraji/Unsplash

Arābu Apvienoto Emirātu medijos vēstīts par kādu vīrieti Dubaijā, kurš ir nozadzis vērtīgas kamieļu šķirnes mazuli. Vīrietis dzīvnieku esot plānojis pasniegt kā dāvanu savai partnerei dzimšanas dienā, vēsta ziņu aģentūra AP.

Dzīvnieka īpašnieki ir ziņojuši par zādzību jau februāra sākumā, kas novedis pie policijas izmeklēšanas un tuvākās apkaimes pārmeklēšanas, kas nav nesusi rezultātu. Pēc pāris dienām pie likumsargiem ir vērsies kāds vīrietis, kurš paziņojis, ka viņa īpašumā ir iemaldījies kāds kamielis. Sarunas laikā ar policiju vīrieša sniegtā notikumu versija gan uzrādījusi nesakritības.

Aizturētais policijai atklājis, ka ir pārkāpis sava kaimiņa zemes robežu, lai nozagtu vērtīgas šķirnes kamieli, kuru viņš bija plānojis uzdāvināt savai partnerei. Vīrietis no sākuma ir centies savaldīt jau pieaugušu dzīvnieku, taču pēc laika sapratis, ka mazulis būs savaldāmāks.

Nozieguma veicējs paziņojis par kamieli tādēļ, ka ir uztraucies par iespējamu nozieguma atklāšanu. Likumsargi ir aizturējuši gan vīrieti, gan viņa draudzeni, un abiem tiks izvirzīta apsūdzības zādzības veikšanā un nepatiesas liecības sniegšanā.

Lai arī kamieļi jau labu laiku nav būtiska ikdienas sastāvdaļa modernajā Dubaijā, joprojām ir daudzas saimniecības, kas šos dzīvniekus audzē gaļai un pienam. Tāpat izplatītas ir kamieļu sacīkstes un izstādes - retāko sugu eksemplāru cena var sasniegt pat sešciparu skaitļus.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu