Stendzenieks atklāj, vai nožēlo, ka publiski ar skarbiem vārdiem vērsies pret bijušo sievu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ēriks Stendzenieks
Ēriks Stendzenieks Foto: Evija Trifanova/LETA

2019. gadā tapa zināms, ka pēc 23 gadu ilgas laulības šķiras reklāmists Ēriks Stendzenieks un māksliniece Gita Šmite. Nu Stendzenieks sarunā ar Ievu Adamss un režisoru Dž.Dž.Džilindžeru "YouTube" raidījumā "Dž. Spot" atklāja, vai nožēlo, ka pērnvasar sociālajos tīklos vērsa skarbus vārdus bijušās sievas virzienā.

Adamss vaicāja, vai Stendzenieks varētu kādreiz iemīlēties. 

"Es nezinu, es pagaidām tā nejūtu," kodolīgi atbildēja Stendzenieks.

Pēc tam Džilindžers vaicāja, kādēļ Stendzenieks publiski noķengājis sievu, lai gan iepriekš par šādu pašu rīcību pārmeta mūziķim Andrim Kivičam. 

"Kaut kāds vadzis lūst un, protams, nevajag to likt sociālajos tīklos, man nav problēmu arī nožēlot un atvainoties. [..]

Man nav problēmu mainīt viedokli, nožēlot un dzīvot ar vainas apziņu, kamēr es savas emocionālās ciešanas neesmu pilnībā izdzīvojis un varbūt aizstājis to savu norāvienu ar kaut ko daudz labāku - atbalstu, rūpēm, gādību. Katrā ziņā neesmu kaut kādos alimentu nemaksātāju sarakstos un domāju, ka turpinu un turpināšu gādāt, un viss tur būs tā, lai es pats justos komfortabli, un zināmā mērā tāda tirgošanās pašam ar sevi un ar dievu, izpirkt vainu," norāda reklāmists. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu