Influencere Didrihsone ar saviem izteikumiem par LGBT pamatīgi sanikno interneta lietotājus (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/didrihsoonee

Influencere Elīna Didrihsone, kurai vietnē "Instagram" ir teju 80 tūkstoši sekotāju, izteikusies par homoseksuālu attiecību tēmu, saniknojot vairākus LGBTQ+ atbalstītājus. 

Uz kāda sekotāja jautājumu, kāda ir Didrihsones attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem, influencere atbildēja: "Šī tēma priekš manis ir kategoriski nepieņemama. Es viņu nesaprotu, es viņu nekad nesapratīšu, un es viņu nekad neatbalstīšu."

"Esmu kategoriski pret - tā Dievs nav radījis mūs. Sievietei ir jābūt ar vīrieti un vīrietim - ar sievieti," pārliecināta ir viņa.

Tāpat viņa norādīja: "Vēlos gan sev bērniņus, gan arī lai Latvijā ir ģimenes, kuras var nest pēcnācējus."

Šādi Didrihsones izteikumi izsaukuši vētru sociālajos tīklos - daudzi vērsušies pret pašu Didrihsoni, kā arī uzrunājuši viņas sekotājus un Didrihsones sadarbības partnerus.

Kā zināms, Didrihsone regulāri saviem sekotājiem piedāvā piedalīties konkursos ar iespēju laimēt vērtīgas balvas. Viens no nosacījumiem, lai piedalītos konkursā, ir jābūt Didrihsones un viņas vadītā uzņēmuma - apģērbu veikala - sekotājam sociālajos tīklos, kā arī jādalās ar viņas ierakstu savā privātā "Instagram" konta īsajos stāstiņos.

"Piedaloties konkursiņos, iesaku katram padomāt par to, kādus uzskatus jūs atbalstāt un izplatāt. Šo klausīties bija ļoti nepatīkami," norāda kāda "Instagram" lietotāja vārdā Natālija.

Arī citi LGBT+ atbalstītaji vietnē "Twitter" izteikušies par Didrihsones paustajiem uzskatiem.

Didrihsones vārds vairākkārt izskanējis skandālos. Šā gada sākumā kāda persona vērsās pret Didrihsoni policijā, apgalvojot, ka influencere Jauno gadu sagaidījusi ne savas mājsaimniecības lokā Rīgā, bet gan kopā ar vecākiem Dobelē.

Tāpat, stājoties spēkā noteikumiem par sejas maskas nēsāšanu visās iekštelpās, izņemot mājās, tātad arī darba kolektīvos, vērīgākie steidza ziņot, ka Didrihsone ignorējot šos noteikumus.

Savukārt vēl nesen influencere lika noprast, ka tikusi pie svaiga manikīra, kas ārkārtas situācijas laikā ir aizliegts. 

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu