Krievijas biatloniste atklāj, ka saņēmusi nepatīkamu pārsteigumu no dopinga pārbaudes (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Larisa Kuklina
Larisa Kuklina Foto: AFP / Scanpix

Krievijas biatloniste Larisa Kuklina savā "Instagram" kontā sūdzējusies par pavisam nepatīkamu pārsteigumu no dopinga pārbaudes puses.

Profesionālo sportistu karjera ir neiedomājama bez tādas rutīnas kā dopinga pārbaude. Personas, kurām ir uzticēts no sportistiem iegūt dopinga analīzes, viņus var pārsteigt jebkurā laikā un vietā. Par to nesen pārliecinājusies Krievijas biatloniste Larisa Kulina.

Viņa šobrīd atrodas Pokļukas ciemā Slovākijā, kur norisinās pasaules čempionāts biatlonā. Tur sievieti jau vairākkārt ļoti agri ir iztraucējuši dopinga pārbaudes pārstāvji.

Kuklina īsajā "Instagram" stāstiņā norādīja, ka nesen viņu plkst. sešos no rīta pamodinājuši dopinga kontroles pārstāvji. Bet vēl pirms nedēļas viņa šī paša iemesla dēļ ir pamodināta septiņos no rīta.

"Es tā šodien gribēju izgulēties... bet dopinga kontrolei bija citi plāni," rakstīja sporstiste.

Pati Kuklina nav bijusi iesaistīta dopinga skandālos, tomēr vairāki viņas tautieši un komandas biedri neatļauto vielu lietošanas dēļ ir saņēmuši diskvalifikācijas. Vēl nesen Starptautiskā Biatlona savienība (IBU) nāca klajā ar paplašinātu ziņojumu par shēmu, kurā bijušais prezidents Andress Besebergs apmaiņā pret dažādiem kukuļiem piesedzis Krievijas sportistu neatļauto vielu lietošanu.

Šogad pasaules čempionāts biatlonā norisinās no 10. līdz 21. februārim.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu