Atzīmējiet kalendāros! Zodiaka zīmju veiksmīgākās marta dienas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: kim7/Shutterstock.com

Tā kā marts ir pirmais pavasara mēnesis, tas paredz daudz jaunu emociju, negaidītu veiksmi karjerā, finansēs un mīlestībā. Portāls "WomanHit" piedāvā iepazīties ar katras Zodiaka zīmes veiksmīgākajām marta dienām!

Auns - 19. marts

Auni šajā dienā ir pakļauti saziņai un plānu realizēšanai. Kamēr daudzi strādā attālināti, mēģiniet šajā dienā uzturēt spēcīgus sociālos sakarus. Auns izjutīs uzticības pieaugumu savai videi un attiecībām. Viņiem visvairāk paveiksies, ja viņi vadīsies pēc savas intuīcijas, nevis instinktiem un spers soli, lai piepildītu kādu no saviem bērnības sapņiem.

Vērsis - 28. marts

Saskaņā ar zvaigznēm, Vērsim 2021. gadā uzplauks karjera. Viņiem vajadzētu būt uzmanīgiem attiecībā uz cilvēkiem, kurus viņi satiek šajā dienā, it īpaši tiem, kas varētu piedāvāt ienesīgu iespēju, kas saistīta ar viņu sapņu darbu. Pilnmēness gaisma apgaismo viņu mājas sektoru, kas var izraisīt drosmīgas izmaiņas un lēmumus par to, kā tiek veidotas ģimenes attiecības.

Dvīņi - 16. marts

Dvīņi ir sabiedriski un asprātīgi, taču viņiem ir pretrunīgi vērtējama reputācija. Kopā ar Zivīm un Svariem šī zīme ir orientēta uz dualitāti un tāpēc strauju domāšanas maiņu. Tomēr 2021. gada veiksmīgākajā dienā domāšanas veida maiņa būs drosmīga darbība. Veiksme plūdīs caur Dvīņu garīgajiem sasniegumiem, šī diena var pēkšņi pilnībā mainīt viņu attieksmi pret dzīvi. Šķiet, ka visam viņu dzīvē - pagātnei un tagadnei - pēkšņi būs jēga, un viņi pāraugs dziļākā izpratnē par to, kas viņi ir un kāds ir viņu mērķis.

Vēzis - 11. marts

Vēžiem šajā dienā ir lielas iespējas iegūt mantojumu vai peļņu, finansiālu vai materiālu. Jebkuram kopuzņēmumam, kas ietver pirkšanas/pārdošanas saistības ar kādu citu uzņēmumu, ir lielākas izredzes gūt panākumus. Jo vairāk Vēži iegulda tīrus nolūkus, jo vairāk viņi saņem. Šis ir piemērots laiks arī uzņēmējdarbībai, tāpēc nebaidieties spert drosmīgu soli.

Lauva - 3. marts

Lauvām vajadzētu sagaidīt pārliecības pieaugumu (pat vairāk nekā parasti), kad jāpiesaista partneri, vai tie būtu saistīti ar romantiku vai biznesu. Turklāt, ja viņi tajā dienā izdarīs drosmīgu soli, viņi tiks apbalvoti ar atzinību un izcilu reputāciju.

Jaunava - 20. marts

Labas ziņas vai labus panākumus šajā dienā var sasniegt Jaunava, ja runa ir par jebkādām fiziskas vai garīgas veselības problēmām. Laiks, kas pavadīts vienatnē, var radīt pārdomas un vērot Jaunavu patieso būtību. Zīmes pārstāvji var atrast atbildes uz sarežģītiem jautājumiem, kas iepriekš mocīja un nedeva iespēju doties tālāk.

Svari - 11. marts

2021. gadā Svariem tiek garantēta veiksme viņa mīlas dzīvē, un šai ietekmei var būt nozīme šajā laimīgajā dienā. Viņi jutīs dziļu vajadzību izteikties, ja iepriekš ir aizturējuši vai slēpuši kādu savas personības aspektu. Šī laime ieplūdīs dzīvē tikai tad, kad viņi atbrīvosies no iekšējām vēlmēm justies mīlētiem un pieņemtiem. Viņu gaumē, vaļaspriekos un stilā var notikt pēkšņas izmaiņas, kas labāk atbilst Svaru dvēselei.

Skorpions - 3. marts

Skorpions saskarsies ar iespēju atbrīvoties no jebkādas emocionālas nastas, aizvainojuma, kas viņus ir nospiedis un neļāvis virzīties uz priekšu. Dilstošs mēness Skorpionā izgaismo viņu karjeras nozari, kas viņiem var dot iespēju ieņemt ietekmīgu pozīciju, kas būs pirmais solis jaunu durvju atvēršanai.

Strēlnieks - 5. marts

Strēlnieka izpausmes šajā dilstošā Mēness savienojumā būs ļoti spēcīgas, un tas viņiem ļaus novirzīt veiksmi uz jebkuru dzīves jomu, kur tas nepieciešams. Viņiem vajadzētu sagaidīt, ka viņu ticības sistēmas mainīsies tajā dienā tieši pamācošu sarunu rezultātā, kurās viņi saņema padomu un gudrību.

Mežāzis 29. marts

Ja Mežāzis uzņēmies finansiālus riskus, tad tieši šajā dienā viņi redzēs vislielāko veiksmi un atlīdzību. Viņu finanšu sektorā valda radošuma un novatorisma gaisotne, kas dod viņiem iespēju iegūt veiksmi naudas frontē.

Ūdensvīrs - 2. marts

Mēs visi iegājām Ūdensvīra laikmetā, kur zīmes pārstāvji visu gadu vēro būtiskas izmaiņas gan sevī, gan vidē. Visticamāk, viņiem tiks piedāvātas kompromisu iespējas, un, kad viņi tās izmantos, tas pavērs durvis gaišām un veiksmīgām attiecībām, kas veidotas, pamatojoties uz pieņemšanu, vienlīdzību un patiesu mīlestību.

Zivis - 19. marts

Augošs mēness novedīs Zivis pie darba, kas ir tuvu viņu sirdīm un rada dziļu gandarījumu. Šī katarse var dot daudz enerģijas jaunam sākumam. Zivis varēs dziedēt vecas brūces, atlaist uzkrātās emocijas un piedzīvot atbrīvošanos, kas vajadzīga, lai progresētu savā dzīvē.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu