Izolators apgalvo, ka Navaļnijam esot nosliece uz bēgšanu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksejs Navaļnijs.
Aleksejs Navaļnijs. Foto: Rosfoto.ru/shutterstock.com

Maskavas pirmstiesas aizturēšanas izolators, kurā atrodas aizturētais Krievijas opozīcijas līderis Aleksejs Navaļnijs, apgalvo, ka Navaļnijam esot nosliece uz bēgšanu, tāpēc viņš ņemts izolatora profilaktiskajā uzskaitē. 

Par "noslieci uz bēgšanu" paziņots Navaļnija kontā sociālajā tīklā "Instagram". 

"Tagad man ir "nosliece uz bēgšanu". Mani iepriekš pārvadāja nevis vienkārši konvojs, bet arī īpašo uzdevumu vienība ķiverēs ar automātiem. Tagad laikam važās saslēgs,” norāda Navaļnijs. 

Notikušo Navaļnijs skaidro ar pieaugušo varas iestāžu spiedienu pret viņu saistībā ar viņa dibinātā fonda filmu par Krievijas prezidenta Vladimira Putina grezno pili Melnās jūras krastā. 

"Kādam vectēvam, kas dzīvo bunkurā, bija briesmīgs sapnis. It kā es aizbēgu no izolatora, nokļuvu Gelendžikā, ielauzos viņa pilī un spēlējos ar viņa mašīnītēm, sasmērējos ar netīrumiem no netīrumu noliktavas, bet pēc tam lecu akvadiskotēkā un dejoju tur. Vectēvs pamodās šausmās un pieprasīja pieņemt attiecīgus profilaktiskus mērus," uzsver Navaļnijs.  

Navaļnijs atrodas apcietinājumā kopš 18.janvāra. Viņš tika aizturēts par 2014.gadā piespriestā nosacītā cietumsoda noteikumu pārkāpšanu. 

Februāra sākumā Maskavas Simonovas rajona tiesa tā dēvētajā "Yves Rocher" lietā par krāpšanos aizstāja opozicionāram 2014.gadā piespriesto nosacīto sodu ar reālu cietumsodu. 

Sestdien, 20. februārī, tiks skatīta Navaļnija apelācija par šo tiesas lēmumu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu