Zeķu un džemperu kalni! Rīgas Centrāltirgū novērota apģērbu tirdzniecība (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Marc Venema/shutterstock.com

Lai gan apģērbs nav iekļauts pirmās nepieciešamības preču sarakstā un to aizliegts tirgot veikalos, Rīgas Centrāltirgū nav nekādu problēmu iegādāties gan bikses, gan kreklus, gan džemperus un arī citus apģērbus, pārliecinājās LTV raidījums "4. studija". 

Raidījums ievēroja, ka starp zeķu kalniem un košām cepurēm ir krietns klāsts arī ar biksēm, džemperiem un krekliem. Vienā no bodītēm tirgotāja un pircēja drosmīgi izcilāja un apskatīja pieejamo bikšu klāstu.

Savukārt citā bodē varēja ieraudzīt džemperu un kreklu parādi – tā gan bija norobežota ar sarkanbaltu lentu, kas it kā norāda, ka preci iegādāt nav iespējams, taču tā nemaz nebija.

Šajā tirgus bodītē bija gatavi pārdot apģērbus, vienīgais jautājums bija – kādu izmēru vajag.

Centrāltirgus tunelī arī divas apģērbu bodes bija vaļā, bet tur jau pa gabalu spīdēja uzraksts, ka drēbes iespējams iegādāt, tikai pasūtot iepriekš.

Pašā Centrāltirgū gan nav daudz bodīšu vaļā, bet dažas, kas ir, var mums piedāvāt gan bikses, gan naktskreklus, gan kreklus, gan arī džemperus.

Turpretī SIA "Rīgas centrāltirgus" mārketinga un attīstības daļas vadītāja Renāta Petrova raidījumu informēja, ka "Rīgas centrāltirgus" apsaimniekotajā teritorijā un tirdzniecības vietās varot nopirkt tikai tās preces, kas ir atļautas saskaņā ar Ministru Kabineta noteikumiem.

"Jūsu konstatētajā situācijā mēs esam veikuši arī trešo pušu pārbaudi un uz doto brīdi tas, kas tika minēts, tās preces ir izņemtas no apgrozības, respektīvi, tirdzniecības. Mēs esam sastādījuši aktu par pārkāpumu un esam nosūtījuši arī pretenziju par to, ka netiek ievēroti Ministru Kabineta noteikumi," informēja Petrova.

Rīgas Pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis savukārt informēja, ka policija "iespēju robežās, protams, to kontrolējam nepārtraukti".

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu