Znaroka znots Panarins tiek apsūdzēts par 18 gadus vecas meitenes piekaušanu Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artemijs Panarins
Artemijs Panarins Foto: AP/ Scanpix

Nopietna apsūdzība izteikta Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņujorkas "Rangers" zvaigznes Artemija Panarina virzienā. Hokejista pārstāvētā vienība un arī NHL ir nākusi klajā ar publisku Panarina aizstāvību.

Nesenā sarunā ar Krievijas mediju bijušais Čehovas "Vitjaz" treneris Andrejs Nazarovs Panarinu apsūdzēja 18 gadus vecas meitenes piekaušanā.

Bijušais treneris norādīja, ka incidents norisinājies 2011. gadā pēc tam, kad viņa trenētā "Vitjaz" bija piedzīvojusi sauso zaudējumu Rīgā pret vietējo "Dinamo".

"Panarins visas spēles laikā spēja izdarīt vien dažus metienus. Tāda sajūta, ka taupīja spēkus vakara ballītei. Mums nākamajā rītā bija jālido uz Minsku. Vairums hokejistu devās atpūsties uz numuriņiem. Izņemot dažus spēlētājus, kuru vidū bija arī Artemijs," sacījis Nazarovs.

Nazarovs sacīja, ka Panarins kopā ar kolēģiem ir atpūties "Radisson" viesnīcas bārā un tur viņu aizkaitinājusi kāda 18 gadus veca meitene. Panarins jauno sievieti ir iekaustījis un pēc tam devies uz numuriņu. Kā norādīja skandalozais Nazarovs, hokejistam policija esot sastādījusi protokolu, bet par viņa brīvību iestājušies "ietekmīgi rīdzinieki", kā rezultātā viņš nav ticis arestēts.

Pats Panarins publiski par šiem bijušā trenera apvainojumiem nav izteicies, bet savu spēlētāju ar oficiālu paziņojumu ir metusies aizstāvēt viņa pārstāvētā NHL vienība.

"Artemijs pilnībā noliedz visas šajā safabricētajā stāstā izvirzītās apsūdzības. Šī acīmredzami ir iebiedēšanas taktika, kas tiek izmantota pret viņu dēļ fakta, ka viņš nebaidās runāt par politiskiem jautājumiem. Artemijs, protams, ir sašutis un uztraucies, tāpēc viņš kādu laiku būs prom no komandas. "Rangers" atbalsta Artemiju un sadarbosies ar viņu, lai atrastu nepamatoto apsūdzību avotu," rakstīts "Rangers" paziņojumā.

Ar īsāku paziņojumu nāca klajā arī pati līga: "Mēs pilnībā atbalstām Artemiju Panarinu un "Rangers", kā arī sekosim līdzi notikumu attīstībai."

Šo sezonu 29 gadus vecais krievu uzbrucējs bija iesācis produktīvi, 14 mačos atzīmējoties ar 18 (5+13) rezultativitātes punktiem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu