Divas par vecmāmiņām pārģērbušās sievietes ASV cenšas saņemt Covid-19 vakcīnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Lipik Stock Media/Shutterstock.com

Floridas štatā ASV divas sievietes, maskējoties par seniorēm, ir mēģinājušas ārpus paredzētās kārtības saņemt Covid-19 vakcīnas. Dāmas šo operāciju ir mēģinājušas veikt labākajās filmu tradīcijās - viņas ir maskējušās ar lakatu un briļļu palīdzību, vēsta portāls "People".

Šis amizantais incidents ir noticis Orlando pilsētā, medijiem preses konferences laikā ir atklājis vietējā Veselības departamenta vadītājs Rauls Pino. Viņš žurnālistiem pastāstījis, ka krāpnieces ir centušās īstenot ieceri, maskējot savas sejas ar lakatu un briļļu palīdzību.

"Mums netrūkst roku, kuru vakcinēt. Nesen pat ir bijis gadījums, kad divas dāmas, izliekoties par seniorēm, ir centušās saņemt jau otro Covid-19 vakcīnu," atklājis Pino, bilstot, ka nav zināms, kur sievietes ir saņēmušas pirmo poti. Abām sievietēm bijušas derīgas potēšanas pases.

44 un 34 gadus vecās sievietes tika atklātas, kad atklājies, ka uz potēšanas pasēm un uzrādītajiem personu apliecinošajiem dokumentiem nesakrīt dzimšanas gadi. Viltvārdes ir eskortētas ārā no iestādes, taču policija nav iesaistīta.

Floridā pašlaik notiek vakcinācija personām, kuras ir vecākas par 65 gadiem. Rauls Pino bildis, ka vakcinācijas centros ir pastiprināta apsardze, ņemot vērā to, ka "vakcīnas pašlaik ir ļoti pieprasīta "prece" - mums ir jābūt ļoti uzmanīgiem ar sev piešķirtajiem līdzekļiem".

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu