Kašers par Didrihsoni: Nevienā mirklī neesmu vēlējies iznīcināt viņas biznesu (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/ Instagram/ butterfly

Influencere Elīna Didrihsone pavisam nesen sociālajos tīklos izraisīja lielu ažiotāžu, izsakoties par homoseksuālu attiecību tēmu. Nosodījumu par influenceres vārdiem pauda multimākslinieks Kašers, kurš nu izdevumam "Privātā Dzīve" sīkāk paskaidroja savu nostāju šai jautājumā. 

Atgādinām, ka uz kāda sekotāja jautājumu, kāda ir Didrihsones attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem, influencere atbildēja: "Šī tēma priekš manis ir kategoriski nepieņemama. Es viņu nesaprotu, es viņu nekad nesapratīšu, un es viņu nekad neatbalstīšu."

"Esmu kategoriski pret - tā Dievs nav radījis mūs. Sievietei ir jābūt ar vīrieti un vīrietim - ar sievieti," pārliecināta ir viņa.

Didirhsones teiktais saniknoja ne vienu vien cilvēku, arī Kašeram daloties ar vairākiem video, kuros viņš neslēpa skarbo viedokli. 

Tagad Kašers paskaidroja, ka nevienā mirklī nav vēlējies iznīcināt viņas biznesu, skaidrojot, ka "homofobija nav atšķirīgs viedoklis, bet gan konkrētas grupas diskriminācija".

"Man ik dienas raksta homoseksuāli jaunieši un ģimenes, kurās tādi ir. Viņi saskata manī viedokļa līderi, tādēļ nevarēju klusēt.

Jā, savu viedokli paudu impulsīvi, varbūt vajadzēja smalkjūtīgāk. Taču daudziem tīņiem nav izveidojies savs spēcīgais viedoklis, un viņi ieklausās tajā, ko saka Elīna.

Un tad sākas problēmas, jo Elīnai jau pēc tam neviens nestāsta, ka grib pārgriezt sev vēnas. Šie cilvēki nāk pie manis," norādīja Kašers.

Didrihsone iepriekš atzina, ka ir sazinājusies ar multimākslinieku un atvainojusies par saviem vārdiem.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu