Signe Meirāne komentē savus izteikumus par plāniem pēc pandēmijas beigām sarīkot ballīti, kurā viesi "laizīs viens otra glāzes"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/ Leta

Pavārmākslas eksperte, grāmatu autore Signe Meirāne pērn pavasarī uz jautājumu par to, kāds būs pirmais pasākums pēc pandēmijas ierobežojumiem, atbildēja: "Mēs ēdīsim no vienas bļodas un laizīsim viens otra glāzes". Nu šos izteikumus viņa paskaidroja žurnālam "Ieva". 

Meirāne atzina, ka pandēmijas laiku pat sākusi novērtēt.

"Varbūt toreiz izklausījās tā depresīvi, bet tā nav. Esmu ļoti izbaudījusi to, ka pasaule ir apstājusies. Godīgi sakot, man pēdējie gadi bija bišķīt par traku - tas apjoms pasākumu, notikumu, darbu! Man bija sajūta, ka vakarā, ejot gulēt, jau pusi dzīves esmu palaidusi garām - kāds jau noteikti ir nopublicējis to vai šito, aizlidojis tur un tur, pabijis sešos pasākumos, bet es - ne. Dzīvoju stresā, ar sajūtu, ka visu laiku kaut ko nokavēju, kaut gan darīju tik daudz.

Tāpēc tagad izbaudu laiku mājās ar ģimeni. Šis laiks man arī daudz parādījis attiecībās ar cilvēkiem - kuri ir tavējie un kuri ne. Esmu daudz lasījusi, eksperimentējusi, īstenojusi receptes, kam gadiem nebija laika. Kopš pagājušās vasaras man arī beidzot ir pašai savs dārzs. Tomēr ļoti pietrūkst iespējas satikt draugus tieši uz šīm nedēļas nogales vakariņām!" skaidroja Meirāne.

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Ieva"!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu