Kuldam trīs rezultativitātes punkti DEL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artūrs Kulda
Artūrs Kulda Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Artūrs Kulda trešdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli visos trijos savas komandas vārtu guvumos Vācijas augstākās līgas (DEL) spēlē, taču Nirnbergas "Ice Tigers" komandai ar to bija par maz uzvaras izcīnīšanai.

"Ice Tigers" savā laukumā ar rezultātu 3:4 (1:1, 1:2, 1:1) piekāpās Manheimas "Adler" vienībai.

Kulda uz ledus pavadīja 18 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku metienu un tika pie dalīta labākā +/- rādītāja komandā plus divi.

Latvijas aizsargs šosezon 13 spēlēs atzīmējies ar piecām rezultatīvām piespēlēm.

"Ice Tigers" ar 14 punktiem 18 mačos ir pēdējā starp septiņām Dienvidu grupas komandām.

Citā mačā triju latviešu pārstāvētais Krēfeldes "Pinguine" viesos ar 4:5 (2:2, 0:1, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienos zaudēja Ķelnes "Haie".

Filips Buncis 17.minūtē piespēlēja Niklasam Postelam vārtu guvumā, panākot izlīdzinājumu 2:2. Uzbrucējs laukumā pavadīja 12 minūtes un 15 sekundes.

Tikmēr aizsargs Kristofers Bindulis laukumā pabija 20 minūtes un 36 sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa pretinieku vārtiem.

Karsums šoreiz nebija pieteikumā.

Pēcspēles metienos divi Krēfeldes hokejistu metieni mērķi nesasniedza, kamēr Marcela Barinkas un Džeisona Eiksona metieni bija precīzi, Eiksonam kļūstot par uzvaras vārtu autoru.

"Pinguine" ar deviņiem punktiem 19 spēlēs Ziemeļu grupā ierindojas pēdējā septītajā vietā.

DEL regulārajā čempionātā 14 komandas sadalītas divās grupās - Ziemeļu un Dienvidu. Savas grupas ietvaros komandas aizvadīs četras savstarpējās spēles, bet ar otras grupas vienībām būs pa diviem savstarpējiem mačiem. Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras grupas četras spēcīgākās komandas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu