Vīrietis ASV inscenē savu nolaupīšanu, lai neierastos darbā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: BortN66/Shutterstock.com

Likumsargi Arizonas štatā ASV ir iesūdzējuši tiesā 19 gadus veco Brendonu Soulu par krāpšanu - jaunietis ir izlicies, ka ir nolaupīts un savainots, iniciējot lieku izmeklēšanu, vēsta laikrakts "The New York Times".

Pēc policijas domām, jaunietis vēlējies izlaist darba dienu un tādēļ viltojis pats savu nolaupīšanu. 10. februārī ap pulksten 17:25 pēc vietējā laika policija saņēmusi ziņojumu par ievainotu vīrieti, kurš atrasts netālu no dzelzceļa sliedēm. Zvanītājs sacījis, ka upuris periodiski zaudē samaņu.

Policija ieradās notikuma vietā un atrada Soulu ar jostu sasietām rokām un auduma gabalu mutē. Jaunietis policijai pastāstījis, ka pēc darba atgriezies mājās, kur viņu gaidījuši divi maskās tērpti vīrieši. Brendons likumsargiem ir teicis, ka uzbrucēji viņam iesituši pa pakausi, nolaupījuši un pēc tam ilgi vizinājuši pa tuvējo apkaimi - uzbrukuma mērķis esot bijis noskaidrot, kur vīrieša tēvs glabā savu naudu.

Lietas izmeklēšana ir aizņēmusi vairākas dienas, kuru laikā likumsargi izskatījuši videonovērošanas kameru ierakstus un nopratinājuši iespējamos lieciniekus.

Medicīniskā pārbaude atklājusi, ka Soulam nav smadzeņu satricinājuma vai galvas traumas un viņa telefonā netika atrasti zvani un ziņas, kuras viņš aprakstīja pratināšanas laikā.

Policija nonākusi pie secinājuma, ka nolaupīšana vai uzbrukums nav noticis. Jaunietis strādājis automašīnu veikalā - varas iestādes uzskata, ka vīrietis izdomājis šo stāstu, lai atrunātos no darba.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu