"Viņa bija kaķēna svarā!" Vīrietis ASV atgūst 15 gadus pazudušu kaķi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Jack B/Unsplash

Kādu vīrieti Losandželosas pilsētā ASV piemeklējis īsts brīnums - pie viņa atgriezusies pirms 15 gadiem pazaudēta kaķenīte, vēsta ziņu aģentūra AP.

Vīrietis, kurš strādā informāciju tehnoloģiju jomā un nav vēlējies atklāt savu uzvārdu, tādēļ turpmāk tiks dēvēts vienkārši par Čārlzu, brūngano Brendiju adoptēja 2005. gadā, kad kaķenītei bijai tikai divi mēneši. 

"Kad ieraudzīju viņu un paņēmu savās rokās, Brendija sāka murrāt. Es kļuvu ļoti emocionāls - bija patiesi jauki atkal turēt viņu savā apskāvienā. Jāatzīst, ka es arī apraudājos - mani pārņēma domas par visiem gadiem, kurus esam bijuši šķirti," stāstījis veiksmīgais kaķa saimnieks.

Brendija svētdien, 21. februārī, tika atrasta aptuveni 65 kilometrus no Čārlza dzīvesvietas. Ar vīrieti sazinājās dzīvnieku patversmes darbinieki, kuri no kaķenei implantētā čipa ir nolasījuši vīrieša mobilā telefona numuru, kas, par laimi, šo gadu laikā nav mainījies.

Vīrietis atklājis, ka Brendija pāris mēnešus pēc adopcijas ir izgājusi vīrieša mājas pagalmā, taču tad, visticamāk, ir nomaldījusies. Vīrieša ģimene ir vairākas nedēļas meklējusi pazudušo ķepaini, taču pūles ir izrādījušās veltas.

Ar laiku Čārlzs ir ticis pāri pārdzīvojumiem, adoptējis divus kaķus un pārvācies uz citu māju tuvējā apkaimē, taču vienmēr ir cerējis, ka Brendijai sokas labi. Vīrietis medijiem ir izteicis versiju, ka kāds kaķenīti ir atradis, taču nav iedomājies pārbaudīt viņas saimnieku ar mikročipa nolasīšanas palīdzību.

Kaķenītes gadiem ilgās dēkas gan joprojām ir miglā tītas - viņa patversmē ir nonākusi pamatīgi novājējusi.

"Es sākotnēji biju ļoti skeptisks, domāju, ka tā ir kļūda, jo šāda notikuma iespējamība ir neticami niecīga. Galu galā sapratu, ka mikročips nemelotu," stāstījis Čārlzs.

Vīrietis medijiem ir atklājis, ka nevar paturēt Brendiju savā divistabu dzīvoklī, kurā jau mitinās divi kaķi, taču brīnumaini izglābtā ķepaine par mājām nu sauc Čārlza māsas mājas, kur viņu turpmāk bieži apciemos arī vecais saimnieks. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu