Laupītājs piezogas "tverku" dejojošai medmāsai un gūst smagu mācību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ekrānšāviņš no video.
Ekrānšāviņš no video. Foto: Adam Trenty/Facebook

"Tverka" dejas video uzņemšana Brazīlijā ir fiksējusi visnotaļ neparastu, biedējošu un drosmes pilnu skatu - telefons ir nofilmējis, kā medicīnas māsa pašrocīgi no sava īpašuma patriec laupītāju, vēsta portāls "The New York Post".

Andžela Gonsalvesa atradusies savās mājās un ierakstījusi deju kustību video, kuru bija plānojusi ievietot populārajā sociālajā vietnē "Instagram". Deju gan pārtrauc visai nelūgta "ciemiņa" parādīšanās - redzams, ka pēkšņi sievietes pagalmā ienāk laupītājs.

Vīrietis ielavījies Gonsalvesas mājā un mēģināja viņu sagrābt, taču brazīliete nav ļāvusies izbīlim un sākusi iekaustīt laupītāju, kas nelūgtajam viesim ir licis laisties lapās. Brazīliete vēl kādu laiku vajājusi vīrieti, līdz, visbeidzot, atgriezusies mājās un izslēgusi telefona kameru.

"Es nobijos un sāku izturēties pret viņu kā pazīstamu cilvēku līdz mirklim, kad viņš mēģināja mani sagrābt. Šajā mirklī ieslēdzās mans aizsardzības instinkts un es izsitu no viņa visu vēlmi uzbrukt," savā "Facebook" profilā atklājusi drosmīgā sieviete.

Gonsalvesa paskaidrojusi, ka bijusi mājās ar savu 11 gadus veco meitu. Pēc likumpārkāpēja pazušanas brazīliete vērsusies policijā.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu