Agris Daņiļevičs atklāti par savu kurioziem un pārpratumiem bagāto kāzu dienu: Tur neko nevarēja "savākt"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

“Es vienkārši viņu mīlu!” tā par savu sievu Singitu kanāla 360TV šovā “Pasaki to skaļi” norādīja populārais horeogrāfs Agris Daņiļevičs. 

Laulību ceremoniju Daņiļeviči rīkojuši “Brīvdabas muzeja” baznīcā, bet pēc tam svinības turpinājušās abu mājās “Putni”. Turklāt visas dienas garumā piedzīvots ne mazums kuriozu un pārpratumu, kas paliks atmiņā vēl ilgi.

“Oficiālās” kāzu ceremonijas laikā par īpaši spilgtu piedzīvojumu parūpējies abu dēls Rūdolfs, kuram tolaik bija četri gadi: “Iznākam ārā no baznīcas un skatos – Rūdiņš man skrien pretī un dod pušķīti ar pienenēm. Un saka – tēti, tas tev! Jo mammai pušķis jau ir. Un tad es tā staigāju – sievai bija līgavas pušķis, man pieneņu,” pastāstīja Agris.

Savukārt pēcāk “Putnos” gājis īpaši jestri – viesus pārsteigušas negaidītas lietus gāzes, pirmā kāzu deju gumijniekos un pat laivas pazušana: “Viss beidzās ar to, ka līgavas kleita tika saīsināta uz pusi, jo uzlija drausmīgs lietus un kleita samirka. Bet līgava dejoja gumijas zābakos,” smejoties kāzu dienu atcerējās Agris.

Taču ar to pārpratumi nebeidzās – laivu, ar kuru jaunlaulātajiem bija paredzēts romantisks izbrauciens, paspējis “nočiept” un doties izbraucienā kāds cits pāris. “Tur bija jautri! Tur neko nevarēja “savākt”,” ar smaidu sejā jūsmoja Agris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu