Punnenovam neizdodas glābt komandu no zaudējuma Šveices čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: www.scltigers.ch

Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs svētdien demonstrēja teicamu sniegumu Šveices augstākās hokeja līgas (NL) spēlē, taču neglāba Langnau "Tigers" komandu no zaudējuma.

Punnenova un uzbrucēja Toma Andersona pārstāvētā "Tigers" viesos ar 1:3 (1:1, 0:2, 0:0) piekāpās "Ambri-Piotta" komandai.

Punnenovs šajā mačā atvairīja 44 no 47 pretinieku mestajām ripām, kamēr otrā laukuma galā viņa iepriekšējo sezonu konkurents Damjāno Čako neitralizēja 33 no 34 raidījumiem. Latvijas vārtsargs šajā sezonā 30 spēlēs vidēji ielaidis 3,23 ripas un atvairījis 91,47% metienu, otrajā no statistikas rādītājiem ieņemot septīto vietu NL.

Andersons uz ledus pavadīja 12 minūtes un 48 sekundes, vienreiz meta pa vārtiem un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Riharda Melnalkšņa nebija "Tigers" pieteikumā.

Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" ar 64 punktiem 35 spēlēs NL kopvērtējumā ieņem piekto vietu, Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētā Ženēvas "Servette" ar 63 punktiem 36 dueļos ir septītā, bet "Tigers" ar 30 punktiem 41 cīņā ir pēdējā jeb 12.vietā.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu