Jānis Skutelis atklāj, kādēļ viņam ir grūti izveidot attiecības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Skutelis
Jānis Skutelis Foto: Edijs Pālens/LETA

Komiķis Jānis Skutelis pērn novembra beigās atklāja, ka ir izšķīries no reklāmas speciālistes un režisores Unas Rozenbaumas. Tagad sarunā ar Ievu Adamss un režisoru Dž.Dž.Džilindžeru "YouTube" raidījumā "Dž. Spot" Skutelis pastāstīja par savu šā brīža attiecību statusu un to, kādēļ viņam ir grūtības izveidot attiecības.

Skutelis atzina, ka šobrīd esot "stabili brīva" vīrieša statusā. 

Komiķis piebilda, ka necenšas meklēt attiecības dažādos iepazīšanās portālos, jo viņam nav viegli izvēlēties sievieti, kas patiktu. 

"Man baigi sarežģīti ar izvēlēm iet. Tātad, kur ir mana problēma? Tad, kad tev ir mazāk gadu, tev ir daudz vienkāršāk saprast, kas tev patīk, nepatīk, jo ir visādi mainīgie lielumi.

Un, jo vecāks paliec, jo mazāk man interesē ar viskautko sadzīvot.

Jo man ir baigi noformulējies tas, kas man šķiet adekvāti un kas ne. Un tad arvien mazāk un mazāk ir tas, kas der," paskaidroja Skutelis.

Džilindžers vaicāja, vai Skutelis "met aci" uz jaunākām dāmām, uz ko komiķis atbildēja: "Nē, ir pandēmija un es sēžu mājās. Tā ir diezgan nopietna problēma. Jau pirms tam bija diezgan sūdīgi iepazīties, kaut kur jāiet un jāmeklē, bet tad, kad tu sēdi tikai mājās, ir baigi sarežģīti."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu