"Mēs vēlamies, lai kuģī uzstātos Stings un Bejonse." Cik izmaksās pirmās kosmosa viesnīcas apmeklējums? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter.com/EvanKirstel

2027. gadā "Orbital Assembly Corporation" plāno Zemes orbītā uzbūvēt "Voyager" staciju - 200 metrus platu rotējošu kosmosa kuģi, kas vienlaikus varēs uzņemt 400 cilvēkus. Portāls "Unilad" skaidro, cik maksās šis brauciens ārpus Zemes. 

Kosmosa viesnīcas būvniecības uzsākšana paredzēta 2025. gadā. To veidos uz zemes un 2027. gadā to paredzēts novietot kosmosā un jau uzņemt pirmos viesus. 

Pirms iekāpšanas "SpaceX Starship" maršrutā uz "Voyager" staciju, tiem, kas ceļos uz viesnīcu, būs jāveic drošības un fiziskās sagatavotības testi.

Tiek ziņots, ka maršrutā pārvadās dažādus kosmosa tūristus, zinātniekus, kuri veic pētījumus, un pakalpojumu nozares profesionāļus, kuri viesnīcā sniegs augstas kvalitātes pakalpojumus. Starp profesionāļiem būs labākie šefpavāri, kuriem būs iespēja izveidot ēdienkarti kosmosa stacijai.

"Tas ir vēsturisks brīdis. Jums būs labākie pavāri, kas gatavos patiešām labu ēdienu. Kad jūs maksājat 5 miljonus ASV dolāru par atpūtu, jums nevajadzētu ēst burgerus un frī kartupeļus," sacīja kompānijas pārstāvis. 

Šāda veida pakalpojumi tūristiem izmaksās aptuveni 5 miljonus ASV dolāru (4,1 miljonu eiro) par aptuveni trim ar pusi dienām, kuru laikā viesnīca aprotēs apkārt Zemei. 

"Mēs vēlamies, lai dziedātājs Stings un Bejonsē uzstājas mūsu viesiem. Katru vakaru būs divas izrādes. Tā ir daļa no izklaides komplekta," sacīja kompānijas pārstāvis 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu