Kas laukumā, tas uz mēles ⟩ "Drusku ir pamainījusies attieksme no jaunā gala..." Edgars Lūsiņš par Rīgas "Dinamo" likstām un aizvadīto sezonu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" jaunākajā epizodē uz sarunu aicinām bijušo Latvijas vārtsargu Edgaru Lūsiņu, lai apspriestu Rīgas "Dinamo" aizvadīto sezonu, kā arī gaidāmo pasaules čempionātu hokejā.

Sarunas ievadā apspriedām Edgara trenera gaitas un ikdienu Austrijā, trenējot divus vietējos klubus.

Turpinājumā pievērsāmies Rīgas "Dinamo" aizvadītajai sezonai, apspriežot arī Pētera Skudras atbrīvošanu no amata. Speciālists norādīja, ka Skudras atlaišana ir saprotams lēmums, ņemot vērā, ka sasniegts netika neviens no izvirzītajiem mērķiem.

Tad aicinājām bijušo hokejistu pakomentēt, kas atšķiras no laikiem, kad viņš bija daļa no "Dinamo" sistēmas, kā arī atzīmēt ko pozitīvu no aizvadītās sezonas.

"Man šķiet, ka drusku ir pamainījusies attieksme no jaunā [spēlētāju] gala... diemžēl. Manā laikā bija augstākais punkts latvietim spēlēt "Dinamo" un KHL. Tagad jaunatnei tas ir pašsaprotami - kā es tagad varu nespēlēt "Dinamo"? Drusku labāka sezona Eiropā, visi uzreiz grib uz "Dinamo". Nonākot tur, neviens vairs nerespektē to statusu, to, ka esi sasniedzis kaut ko dzīvē," sacīja Lūsiņš.

Pēc tam apspriedām arī Latvijas hokeja vārtsargu nākotni. Bijušais hokejists norādīja, ka Latvijas hokejam par vārtsargiem nav jāuztraucas vēl vismaz 10 gadus. Tāpat pārrunājām Jāņa Vora lēmumu atgriezties Rīgas "Dinamo", kā arī Matīsa Kivlenieka līdzšinējo sezonu NHL/AHL.

Podkāsta otrajā pusē pievērsāmies gaidāmajam Pasaules čempionātam hokejā un Latvijas izlases iespējām. Nobeigumā bijušais vārtu vīrs ieskicēja, kādi tad gaidāmajā čempionātā ir Latvijas izlases griesti.

Audio: "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #16

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu