Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kad guļamistabā iezagusies rutīna. Palīgrīki jaunu baudas zonu iepazīšanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: FUN FACTORY GmbH

Anālās rotaļas vairumam sabiedrības jau sen vairs nav nekāds tabu temats. Aizvien vairāk cilvēku ļaujas izpētīt un izbaudīt šo nervu galiem bagāto un īpaši jutīgo erogēno zonu. Ar pareizu stimulāciju var panākt ļoti patīkamas sajūtas, kas var ne tikai papildināt citas baudpilnās aktivitātes, bet arī vainagoties ar spēcīgiem anālajiem orgasmiem.

Anālo stimulatoru veidu ir ļoti daudz, bet, gluži kā uzsākot jebkuru jaunu praksi, ir pakāpeniski "jāiesildās". Šo konkrēto rotaļu kontekstā ir vēlams sākt ar izmērā mazākajām mantiņām, izmēģinot dažādas formas, reljefus, garumus, un tikai tad izvēloties diametrā lielākas rotaļlietas, ja ir tāda vēlme.

Anālie plagi jeb ieliktņi

Vispopulārākie anālie stimulatori ir anālie ieliktņi (anal plug – angļu val.). Tie ir pieejami arī ļoti mazos izmēros, un tieši šī ir ieteicamākā opcija iesācējiem. Kad mantiņa ir ievietota sievietes anālajā atverē, tā rada spiedienu uz maksti, jo sieniņa starp abām atverēm ir ļoti plāna. Tas sievietei rada izteiktāku piepildījuma sajūtu, savukārt partneris var izbaudīt sajūtu, ka sievietes maksts šķietami ir kļuvusi šaurāka.

Foto: SexyStyle

Ja rotaļlietu lieto vīrietis, tad arī viņam tā radīs patīkamas sajūtas, kas var spēcināt erekciju un spilgtināt orgasmus. Vīriešiem ieteicams izvēlēties ieliktņus, kuru forma atbilst taisnās zarnas anatomijai, lai tie spētu masēt priekšdziedzeri (prostatu), kas ir ne tikai patīkama, bet arī veselīga nodarbe, jo priekšdziedzera masāža var labvēlīgi ietekmēt vīrieša potenci un visas pārējās iegurņa orgānu funkcijas.

Virtenes

Anālās virtenes parasti izskatās kā viena vai vairākas kopā savienotas bumbiņas, turklāt tās var būt dažāda izmēra. Interesanta ir gan šīs virtenes ievietošana anālajā atverē, gan izvilkšana. Mantiņas izvilkšanu jebkura dzimuma partnerim otrs var veikt paralēli dzimumakta kulminācijas brīdim, lai spilgtinātu sajūtas un orgasmu izbaudītu iepriekš vēl neizjustā līmenī. Nereti virtenes izvilkšana tieši pirms orgasma var arī paātrināt kulmināciju.

Vibratori

Ja ieliktnim vai virtenei ir vibrofunkcija, tad to var dēvēt par anālo vibratoru. Vibrācija var būt gan relaksējoša, gan uzbudinoša un īpaši stimulējoša. Anālais vibrators var palīdzēt atslābināties turpmākām rotaļām vai sniegt tik intensīvas izjūtas, kas strauji pāraug tūlītējā kulmināciju. Katra ķermeņa individuālā reakcija uz kairinājumu ir unikāla, un tieši tāpēc intīmās rotaļas ir tik aizraujošas!

Dildo

Kā anālo stimulatoru var izvēlēties arī stikla, silikona vai metāla dildo. Galvenais ievērot visus drošības un higiēnas pasākumus. Šajā rakstā skaidrojām, kādu dildo labāk izvēlēties anālai izmantošanai.

Kādas ir galvenās atšķirības sieviešu un vīriešu anālajā baudā

Sievietēm viens no galvenajiem skaidrojumiem spējai izbaudīt anālo stimulāciju ir klitora savdabīgā anatomija. Klitora iekšējā, neredzamā daļa atrodas ne tikai ap maksts ieeju, bet var stiepties līdz pat anālajai atverei.

Ņemot vērā, ka sieniņa starp maksti un taisno zarnu ir plāna, caur anālo atveri var tikt stimulēta arī G- punkta zona un pati maksts.

Vīriešu gadījumā anālās rotaļas ir viena no retajām iespējām izbaudīt iekšēju ķermeņa stimulāciju, jo vairumā gadījumu mīlas rotaļās tiek stimulēts tikai loceklis un sēklinieki. Protams, nedrīkst aizmirst arī par vīriešu priekšdziedzeri (prostatu). Tā masāža var notikt gan bez, gan arī ar papildus vibrāciju, ja vibrācija konkrētajai personai sniedz uzbudinošu efektu. Bieži vien vibrācija īsti neiedarbojas uz locekli, tādēļ tieši anālie vibratori var būt kā viena no iespējām arī vīrietim izbaudīt šo interesanto sajūtu spektru.

Foto: SexyStyle

Vispatīkamāk un efektīvāk ir apvienot priekšdziedzera masāžu ar locekļa stimulāciju, veicot abu veidu stimulācijas vienlaicīgi. Tādējādi orgasma laikā notiek ne tikai sēklas izšļākšanās, bet kopā ar to izdalās arī prostatas dziedzera sekrēts.

Šāda stimulācija var mazināt prostatas palielināšanās risku, uzlabot vīrieša iegurņa veselības rādītājus, veicināt potenci un uzlabot vīrieša seksuālo veiktspēju.

Turklāt, kulminācija, kas sasniegta ar prostatas stimulāciju, parasti ir spēcīgāka nekā ierastie orgasmi no locekļa masāžas.

Prostatas masāžu var veikt ar pirkstiem, ieliektu dildo, prostatas stimulatoru vai atbilstošas formas vibratoru. Rotaļlieta ir jātur rokā un ar to jāveic rotējošas, viļņveidīgas un cita veida masējošas kustības. Ir vibratori, kas ar dažādām rotējošām vai viļņveida kustībām paši spēj perfekti veikt masāžu, sniedzot iespēju izbaudīt masāžas efektu akta laikā, vienatnē masturbējot, uzmundrinošā dušā vai relaksējošā vannā.

Ja masāžas laikā vīrietis jūt sāpes, process nekavējoties ir jāpārtrauc un jāpiesakās vizītē pie speciālista, jo nepatīkamas sajūtas vai sāpes var būt indikators kādai no prostatas saslimšanām. Ārsta apmeklējumā laikā konstatējot problēmu jau sākumposmā, prostatas saslimšanas parasti ir efektīvi ārstējamas.

Kā izvēlēties atbilstošu anālo stimulatoru

Izvēloties anālo stimulatoru, ir jāpievērš uzmanība mantiņas materiālam (visdrošāk izvēlēties medicīniskā silikona rotaļlietu), diametram, garumam, elastībai, reljefam, vibrācijas nepieciešamībai un tās jaudai.

Foto: FUN FACTORY GmbH

Pirms rotaļlietas iegādes ir jānoprecizē, kā tieši to ir vēlme izmantot. Vai tā tiks izmantota paralēli vaginālai penetrācijai vai kā vienīgais stimulācijas veids? Ja ir vajadzība sagatavoties anālajam seksam (locekļa ievadīšanai anālajā atverē), tad jāizvēlas varianti, kuriem tieši kakliņš (vieta ap kuru aptversies slēdzējmuskulis – sfinkters) ir platāks.

Atceries!

Anāli var izmantot tikai tās rotaļlietas, kas paredzētas šādam mērķim. Tās visas vieno viena galvenā iezīme – tām ir ierobežotājs, kas neļaus mantiņai ieslīdēt anālajā atverē. Visbiežāk ierobežotāji ir apaļā formā, bet visērtākie un drošākie ir tie, kas pēc formas atgādina enkurus, lai ieliekums ērti iegultu starp dibena vaigiem, un rotaļlietai nebūtu iespējas ieslīdēt pārāk dziļi taisnajā zarnā. Drošības apsvērumu dēļ vēlams izvēlēties tos modeļus, kuriem ierobežojošā ārējā daļa ir diametrā platāka nekā ievietojamā daļa.

Anālās rotaļas vienmēr un jebkādos apstākļos ir jāveic, obligāti izmantojot lubrikantu.

Vēlams izvēlēties anālo lubrikantu, kas būs ar papildu mitrinošām un ādu mīkstinošām sastāvdaļām. Nav vēlams izvēlēties lubrikantus ar anestezējošu efektu, jo tie neitralizēs sajūtas anālo rotaļu laikā, bet pēc aktivitātes varēs just norīvēto ādu un mikroplaisiņas.

Pirms anālajām rotaļām klizma nav obligāta, bet tā ir ieteicama, lai aktivitāte būtu patīkamāka un drošāka.

Te apskati plašo anālo stimulatoru piedāvājuma klāstu, bet nākošajā rakstā uzzināsi svarīgāko informāciju par pāru vibratoriem.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu