"Guļu, ar ko vēlos!" Dziedātāja Anna Semenoviča atklāj, kāpēc 40 gadu vecumā viņai nav ne attiecību, ne bērnu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu dziedātāja Anna Semenoviča (40) nesen piedzīvoja šķiršanos no drauga, taču sieviete atklāj, ka nav zaudējusi cerību satikt savu īsto un vienīgo. 

Neskatoties uz neseno šķiršanos, Anna Semenoviča nezaudē cerību satikt viņas cienīgu vīrieti un izveidot ar viņu stipru ģimeni. Līdz tam dziedātāja lūdz nepiederošos neiejaukties viņas dzīvē ar padomiem. Tagad Anna pavada laiku Ēģiptē, kur cenšas emocionāli atgūties pēc nesenās šķiršanās. 

"Man ir tik interesanti spēlēties savu likteni: mīlēt to, ko vēlos, dziedāt dziesmas, kuras vēlos, gulēt ar to, ar ko vēlos! Mani interesē sasniegt savus mērķus, pašai nopelnīt naudu un būt neatkarīgai sievietei," sacīja dziedātāja.

"Man var pārmest, ka 40 gadu vecumā es vēl neesmu precējusies un man nav bērnu. Tomēr es esmu godīga pret sevi un pret šo pasauli. Es dzīvoju tā, kā vēlos. Esmu pārliecināta, ka vīrietis ienāk sievietes dzīvē, lai to uzlabotu, nevis apgrūtinātu. Dzīvošu kopā ar kādu, ar kuru jutīšos kā septītajās debesīs. Tā ir atbilde uz sekotāju un žurnālistu jautājumu - kāpēc es nesen izšķīros no drauga. Es vienkārši kļuvu nelaimīga, būdama kopā ar viņu, jo es neciešu melus," tā Semenoviča.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu