Kurucs joprojām atrodas "Rockets" savainoto spēlētāju sarakstā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs nepiedalīsies svētdienas mačā, kurā viņa pārstāvētā Hjūstonas "Rockets" cīnīsies ar Bostonas "Celtics", liecina Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) savainoto spēlētāju sarakstā publicētā informācija, kamēr Dāvja Bertāna dalība nākamajā spēlē ir zem jautājuma zīmes.

"Rockets" svētdien (pirmdien plkst.2 pēc Latvijas laika) savā laukumā uzņems Bostonas "Celtics".

Kurucam pēc 27.februāra spēles tika konstatēts sastiepums vēdera muskulatūras kreisajā pusē un viņš nepiedalījās turpmākajās trīs cīņās pirms NBA Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma. Tāpat viņš neatgriezās laukumā arī iepriekšējos divos mačos.

Latvijas basketbolists šajā sezonā 16 spēlēs vidēji sešās minūtēs guvis 1,0 punktu un izcīnījis 0,8 atlēkušās bumbas.

Savainojumu dēļ "Rockets" komandai nevarēs palīdzēt arī Kristians Vuds, Džons Vols, Danuels Houss juniors, Dante Eksams un Ēriks Gordons, bet Davida Nvaba dalība mačā ir zem jautājuma zīmes.

Hjūstonieši piedzīvojuši 15 zaudējumus pēc kārtas un atkārtojuši savu 2001.gada negatīvo rekordu

Hjūstonas komanda šosezon 36 mačos izcīnījusi 11 uzvaras un Rietumu konferencē ierindojas 14.vietā.

Traumu guvis arī Vašingtonas "Wizards" latviešu basketbolists Bertāns, kurš savainojis labās kājas ikra muskuli un izlaidis vienu spēli. ASV galvaspilsētas komanda nākamo maču aizvadīs pirmdien (otrdien plkst.1 pēc Latvijas laika), savā laukumā tiekoties ar Milvoki "Bucks".

"Wizards" dienu pirms spēles ziņo, ka Bertāna dalība mačā ir zem jautājuma zīmes. Tāpat nav skaidrības par Raula Netu piedalīšanos spēlē - brazīlietis guvis ribu savainojumu.

Bertāns šosezon 32 mačos vidēji 25 minūtēs guvis 11,3 punktus un izcīnījis 3,0 atlēkušās bumbas. Salīdzinot ar iepriekšējām sezonām, kritusies viņa precizitāte tālmetienos (38,8%), taču sezonas ievadā rūjienietim vajadzēja laiku, lai iekļautos spēļu ritmā.

"Wizards" ar 14 uzvarām 37 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 13.vietu.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu