Jutu Valdmani ar jauno mīļoto savedis kopā viņas bijušais vīrs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Fitnesa skaistule Juta Valdmane marta sākumā apstiprināja, ka sākusi jaunas attiecības ar ASV dzīvojošo latviešu treneri Juri Kupri. Nu viņa atklāj, kā abi satuvinājušies.

Kā izdevumam "Kas Jauns?" klāsta Valdmane, abi iepazinušies, pateicoties Jutas bijušajam vīram, fitnesa trenerim Gintam Valdmanim. "Esmu viņam pateicību parādā par netiešu mūsu savešanu kopā. Bez Ginta nebūtu nemaz atraduši viens otru."

Abi septiņus gadu viens otram sekojuši sociālajos tīklos un, lai arī nenojauta, ka kādu dienu abi iemīlēsies viens otrā, Juta viņu pamanījusi jau tad. 

"Atceros, ka jau tad apbrīnoju viņa skaistās, zilās acis."

Savukārt izdevumam "Privātā Dzīve" fitnesa skaistule norāda, ka abi satuvinājušies pērn - laikā, kad izjuka viņas laulība. "Pēc šķiršanās Juris bija mans atbalsta punkts. Viņš pats izšķīrās pirms septiņiem gadiem, tāpēc zināja, kam eju cauri."

Par nākotnes plāniem Juta runā izvairīgi, taču neslēpj - jaunais draugs vēlas viņu "aizvilkt prom no Latvijas". Tiesa, patlaban Juta ASV drīkst uzturēties trīs mēnešus. 

Atgādinām, ka iepriekš Juta Valdmane bija precējusies ar fitnesa treneri Gintu Valdmani. Arī Valdmanis šobrīd ir jaunās attiecībās ar treneri un uztura speciālisti Jekaterinu Sidorovu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu