63 gadus veca sērfotāja pašas spēkiem izbēgusi no haizivs uzbrukuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Wai Siew/Unsplash

Kāda sieviete Austrālijā ir piedzīvojusi asa sižeta filmas cienīgu notikumu - viņai uzbrukusi haizivs. Neraugoties uz situācijas bīstamību, peldētāja nav zaudējusi savaldību un pašas spēkiem nokļuvusi krastā, vēsta vietējais ziņu portāls "ABC".

63 gadus vecā sērfotāju un glābēju kluba dalībniece Mišela Būtsa sestdienas, 13. marta, rītā devusies uz peldi okeānā, kad pēkšņi sajutusi asas sāpes un sapratusi, ka viņai uzbrūk haizivs.

Sieviete saviem spēkiem nokļuvusi krastā un tad devusies uz tuvējo kafejnīcu ārstēt brūces. Vēlāk Būtsa tikusi hospitalizēta - viņas stāvoklis tiek vērtēts kā stabils. Austrāliete guvusi pleca, muguras, gūžas un dibena ievainojumus pusmetra platībā.

"Kamēr es biju ūdenī, baidījos, ka tā man uzbruks atkārtoti," par pārdzīvoto stāstījusi Mišela, uzsvērot, ka nu viņai viss ir kārtībā.

Ārsti veikuši brūču izmeklējumus un nozīmējuši antibiotiku kursu. Pašlaik nav zināms, kādas sugas haizivs ir vainojama pie uzbrukuma.

Jaundienvidvelsas štata ātrās palīdzības inspektors Roberts Vitnijs sacījis, ka aculiecinieki redzējuši liela jūras dzīvnieka spuru. Pēc uzbrukuma pludmale ir uz laiku slēgta.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu