Vai tiešām nodrošinājums visai dzīvei? Zināms, ko dēliem mantojumā atstājusi princese Diāna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princese Diāna 1997. gadā.
Princese Diāna 1997. gadā. Foto: Reuters/ScanPix

Plašu rezonansi guvušajā intervijā ar amerikāņu televīzijas zvaigzni Opru Vinfriju izskanējusi arī informācija par Saseksas hercogu finansiālo stāvokli - princis Harijs atklājis, ka par "drošības spilvenu" viņam kalpo mātes, princeses Diānas, atstātais mantojums, vēsta portāls "News 18".

Princis Harijs atzina, ka sadarbība ar uzņēmumiem "Netflix" un "Spotify" nav bijusi ieplānota, taču pēc aiziešanas no karaliskās ģimenes prinča Harija saimes vienīgie ienākumi bijuši no prinča mātes mantotā nauda. Ar to, šķiet, visiem nepietiktu ilgi.

"Man bija tikai tas, ko man atstāja māte, un bez tās mēs nebūtu varējuši visu realizēt," intervijā atklāj princis Harijs.

Gan viņš, gan viņa brālis princis Viljams ir mantojuši naudu gan no princeses Diānas, gan no Karalienes Mātes, abu vecvecmāmiņas. Starp citu, Harijs no vecvecmāmiņas mantojis mazliet vairāk nekā Viljams, jo viņš nav nākamais karalis. 

Pēc žurnāla "Forbes" aplēsēm, princese Diāna nodevusi saviem dēliem 10 miljonus ASV dolāru (8 365 926  eiro). No sākuma prinči saņēmuši dividendes - 450 tūkstošus dolāru gadā. Visu summu viņi saņēma, kad viņiem apritēja 30 gadu.

Papildus naudai un akcijām Diāna atstāja dēliem savu dārglietu kolekciju, kas vēlāk tika sadalīta starp brāļiem. 

Tomēr ar princeses Diānas novēlēto naudu Saseksas hercogiem diez vai būtu pieticis uz ilgu laiku. Žurnālistu izmeklēšana, kas veikta pēc Harija un Meganas aiziešanas no karaļnama, atklājusi, ka prinča ģimenes aizsardzība gadā vien varētu izmaksāt līdz pieciem miljoniem ASV dolāru.

Tiek piezīmēts, ka māja, kuru hercogs un hercogiene iegādājās Montekito, ir vismaz astoņus miljonus ASV dolāru vērta.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu