Krievijas mediji: Agati Mucenieci esot sācis aplidot oligarhs, kurš viņai uzdāvinājis ekskluzīvu auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ agataagata

Krievijā dzīvojošās latviešu aktrises Agates Mucenices privāto dzīvi fani apspriež jau otro nedēļu. Nu tiek ziņots, ka aktrise beidzot uzsākusi romānu, kad kopš viņas un aktiera Pāvela Prilučnija šķiršanās ir pagājuši vairāk nekā seši mēnesi.

Mucenieces kolēģis, TV šovu vadītājs Aleksejs Šaraņins Krievijas medijiem atklāja, ka Muceniecei esot bagāts kavalieris. 

"Tas ir Krievijā slavens oligarhs. Nesen viņš Agatei uzdāvināja "Maybach" par 10 miljoniem rubļu. No viņa puses var redzēt patiesas jūtas, kas, protams, izraisa Agates kolēģu skaudību. Viņa ir gaiša meitene, pēc šķiršanās no Pāvela viņas karjera iet uz augšu. Viņa viegli varēja nopirkt šo automašīnu sev, jo pelna pienācīgi, bet mīļotais vīrietis viņu apsteidza," norādīja Šaraņins. 

Arī sociālajos tīklos Muceniece jau parādīja savu jauno automašīnu, pajokojot, ka spēkratu viņai uzdāvinājis pats Breds Pits. 

Atgādinām, ka nupat internetā parādījās foto un video, kurā aktrise apskaujas un skūpstās ar vīrieti, kurš ļoti līdzinās precētajam režisoram Klimam Šipenko. Pēc skandāla Muceniece norādīja, ka kadros nav redzams Klims, piebilstot, ka nekad nesatiktos ar precētu vīrieti. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu