Māra Sleja atklāti par konfliktu un sadarbības pārtraukšanu ar zīmolu "Amoralle" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Amoralle" zīmola modes skate ''Rīgas modes nedēļā''.
"Amoralle" zīmola modes skate ''Rīgas modes nedēļā''. Foto: Edijs Pālens/LETA

2019. gada beigās modele Māra Sleja izraisīja lielu ažiotāžu, paziņojot, ka pārtrauc ilggadējo sadarbību ar zīmolu "Amoralle". Šādu lēmumu Sleja pieņēmusi, jo esot bijis konflikts par vadības attieksmi un samaksu. Nu sīkāk viņa notikušo paskaidroja Lauras Saulītes "YouTube" raidījumā "Generation Famous".

Arī šajā intervijā Sleja atsaucās uz gadījumu, kad, tā vietā, lai piedalītos vien modes skatē, viņa izdarījusi daudz apjomīgāku darbu, tomēr nav saņēmusi atbilstošu samaksu. Tomēr, kā skaidroja modele, sadarbība pārtraukta, jo "bijušas lietas, kas brieda ik pa laikam". 

"Tā kā es mīlēju to zīmolu, tā kā no sirds, ļoti lielu daļu savas sievišķības no tā biju ieguvusi, es pievēru acis. Es ar viņiem ļoti daudz strādāju. Īstenībā, ar Inesi ļoti maz, jo Inese ienāca, kad Lāsma aizgāja prom," norādīja Sleja.

Viņa atsaucās uz "Amoralles" radītāju Inesi Ozolu, kā arī Lāsmu Butkāni, kas zīmolam veidoja vizuālo identitāti, bilstot, ka tieši viņu Sleja uztvērusi kā "bosu".

"Man šķiet, Inese pat nezināja, ka es lamājos bildēšanā. Varbūt tā bija mana kļūda, ka man bija tik liela pietāte pret Inesi, ka es mēģināju būt labāka, mēģināju būt perfektā Māra. Īstenībā, Māra nav perfekta! Un varbūt tur arī beigās radās tas konflikts, jo pēdējā sarunā, kas bija ļoti skarba ar Inesi, es izdevu visu sevi ārā, un viņa bija šokā, un tā varbūt bija mana kļūda, ka es neizdevu sevi ārā no paša sākuma, jo Lāsma zināja, visa komanda zināja, kas mēs esam, ko mēs darām. 

Inese, vismaz manā pieredzē, sāka darboties ļoti intensīvi tad, kad Lāsma aizgāja, [..]

bet kaut kas tur brieda, un tur bija par to fakeness.

Ko es tagad sāku redzēt arvien mazāk "Amorallē". Un tas nav tikai viens cilvēks, nekad! Tas vienmēr ir par komandu, un komandu veido daudzi cilvēki, daudzi apstākļi. Vai es teikšu kādreiz kaut ko sliktu par grāmatvedēm "Amoralles"? Nekad! Par šuvējām? Nekad!" komentēja Sleja. 

Modele vēlreiz piebilda, ka "kaut kas esot bijis sakrājies, un ne viņai vienīgajai."

"Arī no aģentūrām, komunikācija, bet tagad man ir liels prieks par kopā pavadīto laiku, man vairs nav aizvainojums, man nav dusmas, es varu teikt, ka man ir žēl, ko un kā es esmu teikusi Inesei, varbūt varēju pateikt gudrāk, mierīgāk un maigāk. Es viņu, satiekot uz ielas, saku vienmēr "čau".  Bet sievietes ir sievietes," norādīja Sleja.

Atgādinām, ka savu komentāru par tolaik notiekošo konfliktu sniedza arī "Amoralle".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu