"Makdonalda diēta"! Sieviete ASV zaudē gandrīz 40 kilogramus, neatsakoties no našķiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Logan Jeffrey/Unsplash

Kāda sieviete no Teksasas štata ASV ir piedzīvojusi vērā ņemamas pārmaiņas - viņa zaudējusi 39 kilogramus liekā svara. Tiesa, plašu interesi izpelnījies ne tikai svara zaudēšanas fakts, bet arī metode – sieviete visu tievēšanas laiku ir regulāri uzturā lietojusi maltītes no populārā ātrās ēdināšanas tīkla "McDonalds", vēsta portāls "Daily Mail".

26 gadus vecā Karīna Vilarīla sāka svarā pieaugt pirms aptuveni sešiem gadiem - pēc smagas šķiršanās ar partneri un atkārtotas neveiksmes romantiskajā dzīvē, sieviete sākusi ciest no depresijas un ar pārtikas palīdzību mēģinājusi pārvarēt negatīvās emocijas.

2019. gadā viņas svars sasniedzis "rekordu" - 112 kilogramus. Aptaukošanās dēļ viņa sākusi manīt kāju nejutīgumu un tirpšanu - simptomus, kas signalizē par cukura diabēta "tuvošanos".

Vilarīla ir nolēmusi, ka vēlas īstenot pārmaiņas - viņa izšķīrusies no sava partnera un sākusi sekot līdzi savam uzturam, kā arī uzsākusi skriet vietējās skolas stadionā.

Sākotnēji Karīna ir knapi spējusi noskriet kilometru bez apstāšanās, taču sieviete, neskatoties uz grūtībām, turpinājusi trenēties. Lai zaudētu svaru, viņa sākusi skriet četras reizes nedēļā.

Viņa apgalvo, ka lielā mērā atbrīvojusies no liekā svara "McDonald's" uztura dēļ. Vilarīla atklājusi, ka šī uzņemuma maltītes palīdz kontrolēt patērētās pārtikas daudzumu, jo katra ēdiena kaloriju daudzums ir norādīts uz iepakojuma. Teksasas iedzīvotāja ātrās ēdināšanas restorānā ēdusi gandrīz katru dienu - viņa ierasti ir pasūtījusi desmit vistas "nagetus" un "diētisko" limonādi.

Ar uztura un fizisko aktivitāšu palīdzību Vilarīla notievējusi līdz 73 kilogramiem. Sieviete žurnālistiem minējusi, ka nu viņu vairs nepiemeklē nepatīkamās izjūtas kājās, turklāt krietni cēlies ir arī viņas pašnovērtējums.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu