Punnenovam trīs zaudētas ripas komandas neveiksmē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: www.scltigers.ch

Latvijas hokejists Ivars Punnenovs otrdien Šveices augstākās līgas (NL) spēlē ielaida trīs vārtus un nespēja glābt Langnau "Tigers" no zaudējuma.

"Tigers" viesos ar 1:4 (0:3, 0:0, 1:1) piekāpās "Bern".

Punnenovs "Tigers" vārtos nospēlēja 59 minūtes un 53 sekundes, kuru laikā atvairīja 25 no 28 metieniem, tiekot galā ar 89,29% raidījumu.

Viņa komandas biedrs Toms Andersons nospēlēja 12 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā reizi bloķēja metienu un uzvarēja visos četros iemetienos, spēli noslēgdams ar neitrālu lietderības koeficientu.

Rihards Melnalksnis šajā mačā laukumā pavadīja 13 minūtes un 10 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderību.

"Bern" vienības uzvaru ar diviem vārtiem kaldināja Tristans Šervejs.

Citā spēlē Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" viesos ar 3:2 (0:1, 3:1, 0:0) pārspēja Ženēvas "Servette".

Ķēniņš nospēlēja 15 minūtes un 29 sekundes, no kurām divas minūtes un astoņas sekundes spēlētas vairākumā, bet vēl minūte un 38 sekundes mazākumā. Hokejists reizi meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderību.

Otrā laukuma pusē Deniss Smirnovs nospēlēja 17 minūtes un 41 sekundi, no kurām divas minūtes un 46 sekundes pavadītas vairākumā. Uzbrucējs reizi meta pa vārtiem uzvarēja sešus no 14 iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Viņa komandas biedrs Sandis Smons laukumā pavadīja sešas minūtes un 37 sekundes, kuru laikā reizi meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. 

"Lausanne" komandā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Čārlzs Hadons.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajām komandām vislabāk sokas "Lausanne", kas ar 79 punktiem 44 spēlēs ieņem otro vietu, bet tikpat punktu ir vēl divām citām vienībām. "Servette" ar 78 punktiem 45 mačos ieņem piekto pozīciju, "Tigers" tikpat spēlē nopelnījusi 31 punktu un ir pārliecinoši pēdējā jeb 12.vietā.

Iepriekšējā sezonā NL turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu