Krievijas seriāla "Saldā dzīve" zvaigzne dalās iespaidos par Rīgu: Visi, kas jaunāki par 25 gadiem, nesaprot krieviski (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

31 gadu vecā Krievijas aktrise Lukerija Iļjašenko sniedza interviju "YouTube" kanālam "Runājošās galvas". Seriāla "Saldā dzīve" zvaigzne dalījās atmiņās par Latviju.

Iļjašenko atzina, ka pēc filmēšanās seriālā "Saldā dzīve", kurā liela daļa kadru tika uzņemti Latvijā, Rīgā vairs nekad nav bijusi. Tomēr aktrise atzīmēja, ka tas laiks bijis "viens no laimīgākajiem viņas dzīvē".

Aktrise paskaidroja, ka brīvajās dienās viņa daudz staigājusi pa pilsētu, kā arī pavadījusi laiku Jūrmalā. No Rīgas Iļjašenko visvairāk palicis atmiņā klubs "First", bet Jūrmalā kāds pludmales restorāns, kura nosaukumu neatceras. Tur esot bijušas "daudzas skaistas sievietes, rotājušās ar dimantiem". 

"Tas viss bija kaut kā bohēmiski un skaisti," norādīja zvaigzne. 

Sērijās daudzās masu ainās tika filmēti arī latviešu aktieri. Iļjašenko pauda novērojumu, ka ārēji latvieši atšķiras no krieviem. 

"Ir skaidrs, ka pūlī kaut kādas sejas ir svešas, nevis mūsu padomju vaibsti," norādīja aktrise. 

Tāpat viņa atzina, ka filmēšanās laikā daudzi aktieri un viņas kolēģi domājuši par nekustamā īpašuma iegādi Latvijā un uzturēšanās atļaujas saņemšanu, tomēr beigās šīs idejas netika realizētas.

"Kad es pēdējo reizi biju Rīgā, nezinu kāpēc, bija sajūta, ka visi, kas jaunāki par 25 gadiem, vispār nesaprot krievu valodu, tikai pieaugušie. Un vispār krievi kaut kā tur nepatīk," viedokli pauda Iļjašenko. 

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu