Lielbritānijas jaunākā loterijas uzvarētāja jau iztērējusi savu 2,1 miljonu eiro vērto laimestu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

2003. gada Lielbritānijas jaunākā loterijas uzvarētāja, kura laimēja 1,8 miljonu sterliņu mārciņu (2,1 miljons eiro) nu ir iztērējusi visu savu laimestu. 

Kallija Rodžersa laimēja 1,8 miljonus sterliņu mārciņu kad viņai bija 16 gadu. Tajā laikā viņa nopelnīja 3,60 mārciņas (4 eiro) stundā kā veikala pārdevēja.

Pašlaik 33 gadus vecā Kallija, kura ir četru bērnu māte, ir iztērējusi vairāk nekā pusmiljonu māju iegādei sev un savai ģimenei, savukārt vēl 550 tūkstoši mārciņu (640 tūkstoši eiro) tika iztērēti apģērbiem, ceļojumiem un tetovējumiem, kā arī trim krūšu palielināšanas operācijām. 

Viņa arī kopumā aizdeva un uzdāvināja draugiem un ģimenei aptuveni 190 tūkstošus mārciņu (222 tūkstošus eiro), savukārt 188 tūkstošus mārciņu (219 tūkstošus eiro) aizdeva nu jau bijušajiem draugiem.

Rodžersai nesen tika atņemtas automašīnas vadītāja tiesības, jo viņa un viņas draugs, bēgot no policijas, nobrauca no ceļa. Kailija pie stūres bijusi narkotiku ietekmē. 

Rodžersas testā bijis augsts kokaīna līmenis, taču viņa atteikusies veikt alkometra testu. Aizturēšanas laikā policisti bija spiesti lietot piparu gāzi. 

Happiness is the best makeup ?

Posted by Callie Rogers on Sestdiena, 2021. gada 3. aprīlis
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu