Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Man mutē palika gabals viņas ādas!" Pāra intīmās rotaļas ar ēdienu beidzas neatliekamajā palīdzībā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Sorbis/Shutterstock.com

Kāds precēts pāris pēc divu gadu laulības izlēmis mazliet "atsvaidzināt" savu guļamistabas dzīvi, mīlas rotaļās izmantojot kausētus želejas lācīšus. Plānotās kaisles vietā pāris gan saskāries ar visai nepatīkamām sekām, vēsta portāls "The Sun".

Džosija un viņas mīļotais Maikls vēlējušies dažādot savu seksuālo dzīvi, turklāt izlēmuši to darīt garšīgi - ar kausētu gumijas lācīšu palīdzību

Maikls mikroviļņu krāsnī izkausēja bļodu ar gumijas lācīšiem - iegūto masu vīrietis bija plānojis uzklāt uz mīļotās ķermeņa. Viņš ienesis guļamistabā trauku ar izkausētu marmelādi un sācis masu liet uz sievas krūtīm. Džosija žurnālistiem atzinusi, ka sajutusi tulītējas sāpes un sākusi kliegt.

Maikls centies viņai palīdzēt un sācis laizīt marmelādi, taču apdedzinājis arī savu mēli.

"Situācija bija sekojoša - dega gan viņas krūtis, gan mana mēle," atminējies neveiksmīgais mīlnieks, atklājot, ka līdz ar karsto konfekšu masu viņa mutē nokļuvis arī mīļotās ādas gabals. 

Pāris mēģinājis apstrādāt apdegumus ar ledu, taču viņi ātri vien sapratuši, ka jādodas uz slimnīcu, lai saņemtu neatliekamo palīdzību. Ārkārtas ārsts Džordons Moskofs atzīmējis, ka viņa pieredzē šī ir pirmā reize, kad kāds sevi apzināti ir aplējis ar izkausētām konfektēm.

Profesionālis skaidrojis, ka karsts cukurs ilgstoši uztur augstu temperatūru un to gandrīz vai neiespējami atraut no ādas.

Pēc sāpīgās pieredzes Džosijai palicis trešās pakāpes apdegums - sievietei izrakstītas ziedes, pretsāpju līdzekļi un antibiotikas. Apdeguma dziedēšana prasījusi aptuveni trīs mēnešus, aiz sevis atstājot rētu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu