Madonna krīt ļaužu nežēlastībā pēc tam, kad savu seju "fotošopējusi" klāt svešas sievietes ķermenim (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amēlija Goldija vietnē "TikTok" ievietoja videoklipu, kurā pastāstīja par reizi, kad viņas ķermeni "fotošopā" izmantojusi dziedātāja Madonna.

Fotogrāfijā, kuru Madonna ievietoja savā "Instagram" profilā, redzams gultā sēdošs Amēlijas ķermenis, kuram virsū ievietota neproporcionāla Madonnas galva.

"Kad Madonna publicē fotogrāfiju, lai reklamētu savu albumu, bet tas patiesībā ir jūsu ķermenis," videoklipā rakstīja Amēlija.

Madonna dīvaino fotogrāfiju ievietoja 2015. gada maijā, pievienojot ierakstu: "Es izskatos stilīga!".

Attēlā var skaidri saredzēt, ka viņas seja ir ar "fotošopa" palīdzību uzlikta uz Amēlijas ķermeņa, viņas ādas tonis kakla rajonā maina krāsu, kā arī galva izskatās nesamērīgi liela.

Amēlija atklāja, ka pirmo reizi redzot Madonnas fotogrāfiju viņa domājusi, ka tas ir joks. "Es mēģināju divas reizes sazināties ar Madonnas pārstāvjiem, izmantojot "Instagram", taču atbildes nebija," piebilda Amēlija. 

Situācija pamatīgi sadusmoja interneta lietotājus, paužot šoku par šādu dziedātājas rīcību. Daudzi uzskata, ka mūziķei būtu nepieciešams atvainoties Goldijai, vai vismaz paskaidrot, kādēļ viņa šādi rīkojusies. 

@ameliamgoldie

When Madonna photoshops her face onto your body (never thought that’d be a sentence I’d say) ##ohno ##madonna

♬ Oh No - Kreepa
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu