Sieviete Lielbritānijā savas mājas pagrabā atradusi Otrā pasaules kara laika bunkuru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Jérémie Crausaz/Unsplash

Kāda ģimene Skotijā vairākus gadus pēc pārvākšanās uz jaunu mājokli atklājusi, ka tās pagrabā atrodas Otrā pasaules kara laika bunkurs labā stāvoklī, vēsta portāls "Edinburgh Live".

33 gadus vecā Mia Greja medijiem pastāstījusi, ka 2016. gada decembrī ar vīru un dēliem ir pārcēlusies uz daudzdzīvokļu māju. Jaunas kaimiņienes ievākšanās sievietei kalpojusi par motivāciju izpētīt mājas pagrabu, kas ir bijis pilns ar dažādiem krāmiem.

"Kad ievācāmies, domājām, ka pagrabs tiek izmantots lietu glabāšanai. Durvis bija nedaudz pavērtas, taču šķita, ka telpa ir pilna ar dažādiem atkritumiem - vecām krāsu bundžām, paklājiem un tamlīdzīgi. Mēs nemaz neuzdrošinājāmies veltīt vairāk piepūles telpas izpētei," atzinusi skotiete.

Jaunā kaimiņiene Greju ģimenei ir piedāvājusi mesties uz vienu roku un atbrīvot pagrabu.

"Kad mēs atbrīvojām pagrabu no atkritumiem, kļuva skaidrs, ka telpa ir tikusi izmantota kā bumbu patversme," paskaidrojusi Greja, piebilstot, ka istaba ir izrādījusies daudz lielāka, nekā kaimiņi sākotnēji bija domājuši.

Telpā atradušās divas labi saglabājušās koka divstāvu gultas, kā arī avārijas izeja, veca krāsns, garš sols uz zīme, kas norāda, ka patvernē nedrīkst smēķēt.

Greja medijiem teikusi, ka "iepriekšējie saimnieki, visticamāk, pagrabu izmantoja kā noliktavu, un nemaz nepievērsa uzmanību tam, ka glabā mantas vēsturiskā vietā".

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu