Kulinārija ar narkotikām. Lielbritānijā klasesbiedra atnesti cepumi nogādā trīs skolēnus slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Margo Amala/Unsplash

Anglijas pilsētā Lesterā trīs skolēni tikuši hospitalizēti pēc cienāšanās ar klasesbiedra pagatavotiem cepumiem, kuru sastāvā ir bijusi marihuāna, ziņo portāls "Leicester Mercury".

Kāds vidusskolas audzēknis šī gada 25. martā no mājām atvedis pašgatavotus cepumus, ar kuriem starpbrīža laikā dalījies ar skolasbiedriem. Visi narkotisko desertu baudījušie pusaudži ir nogādāti slimnīcā - kāda vidusskolnieka vecāki žurnālistiem atklājuši, ka lēmums bērnu hospitalizēt ir pieņemts, balstoties uz viņa "zaļgano krāsu" un slikto dūšu.

"Tas mani noveda līdz asarām. Manam bērnam nebija ne mazākās nojausmas, ka cepumā ir marihuāna. Viņš nonāca neatliekamās palīdzības nodaļā un viņam tika veikta elektrokardiogramma. Slimnīcā satikām vēl divu bērnu vecākus, kuri arī sūdzējās par savu atvašu stāvokļa pasliktināšanos," anonīmi izteikušies kāda bērna vecāki.

Šobrīd trīs skolēni, kurus skārusi slikta pašsajūta pēc narkotisko cepumu baudīšanas, ir pilnībā atveseļojušies. Skolas amatpersonas un policija veic izmeklēšanu un pēta incidenta detaļas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu