"Clippers" zvaigzne Džordžs: Rondo ir līderis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pols Džordžs
Pols Džordžs Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Clippers" basketbolists Pols Džordžs pēc uzvaras pār Losandželosas "Lakers" slavē savu jauno komandas biedru Ražonu Rondo.

Iepriekšējā naktī "Clippers" izcīnīja uzvaru pār "Lakers" ar rezultātu 104:86. Debijas spēli "Clippers" sastāvā aizvadīja Rondo, kurš izcēlās ar diviem punktiem, trim atlēkušajām bumbām. Saspēles vadītājs laukumā pavadīja limitētu laiku, jo nesen atgriezās no savainojuma sadziedēšanas.

"Rondo ir līderis," pēc spēles sacīja Džordžs. "Mums viņā ir jāklausās. Es uz viņu skatos kā līderi. Tāds spēlētājs ir nepieciešams, kurš nekautrēsies vajadzīgos brīžos pateikt to, ko vajag. Šī situācija ir līdzīga tai, kāda man bija ar Raselu Vestbruku. Viņš man palīdzēja izkārot metienus. To pašu darīs arī Rondo."

Pats kluba jaunieguvums pēc pirmās spēles izteicās šādi: "Vēlos palīdzēt ''Clippers'' pēc iespējas vairāk. Visiem šeit ir kopīgs mērķis. Man vēl jāiepazīst spēlētāji un tas, ko treneris no manis sagaida."

Sezonu Rondo sāka Atlantas "Hawks" vienībā. Vēlāk tika aizmainīts uz Losandželosas komandu, bet pretējā virzienā devās Lū Viljamss.

Rondo šosezon 28 spēlēs vidēji izcēlies ar gūtiem 3,9 gūtiem punktiem, 3,5 rezultatīvām piespēlēm un divām atlēkušajām bumbām.

Pieredzējušais basketbolists NBA karjeras laikā spēlējis tādās komandās kā Bostonas "Celtics", Dalasas "Mavericks", Sakramento "Kings", Čikāgas "Bulls", Ņūorleānas "Pelicans" un Losandželosas "Lakers". 

Rondo ir divkārtējs NBA čempions. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu