"Viņi atgriezīsies!" Seniore Lielbritānijā paziņojusi, ka laidusi pasaulē citplanētieša mazuli (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Jane Buckle/Unsplash

Kāda seniore Lielbritānijā ir nākusi klajā ar visai pārsteidzošu paziņojumu - pensionāre medijiem atklājusi, ka pēc nedabīgi īsas grūtniecības ir laidusi pasaulē citplanētiešu mazuli, vēsta portāls "Daily Star".

68 gadus vecā Džeina Bakla apgalvo, ka naktī uz 1. martu viņu nolaupījuši citplanētieši - sieviete nolaupīšanas laikā esot skatījusies seriālu "Vikingi". Bakla esot hipnotizēta vai iemidzināta ar "citplanētiešu roku vibrācijas" palīdzību, kuras dēļ viņa neatceras nolaupīšanas detaļas.

Pensionāre apgalvo, ka pēc ārpuszemes pārstāvju vizītes viņa ir palikusi stāvoklī un pēc 20 dienām dzemdējusi bērnu, kuru nosaukusi par Tārgetu Elvisu.

Pēc Džeinas teiktā, citplanētieši viņu izvēlējušies, lai uz Zemes nogādātu savu pēcnācējus - sieviete uzskata, ka citplanētieši ir uzskatījuši, ka viņa būs laba māte un varētu nodrošināt bērnam labu dzīvi.

Sieviete parādīja savu jaundzimušo kaimiņiem, kuri, pēc viņas teiktā, ir iemīlējuši Tārgetu un ģimenei pat ziedojuši ratiņus un bērnu apģērbu.

Bakla žurnālistiem atklājusi, ka bērns ir androgīns - viņam nav dzimuma.

"Es viņu pieskatīšu mūžīgi, līdz pat mirklim, kad ieradīsies kosmosa kuģi - esmu pārliecināta, ka viņi galu galā atgriezīsies pēc mums," sacījusi pensionāre.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu