Skandāls: Buzova pēc Sobčakas piezīmēm izplūst asarās un pamet mūzikas balvu ceremoniju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Olga Buzova TV personības Ksenijas Sobčakas tincināšanas dēļ ar asarām acīs pametusi ikgadējo Krievijas mūzikas balvu pasniegšanas ceremoniju.

4. aprīlī norisinājās ikgadējā Krievijas mūzikas balvu pasniegšanas ceremonija, kurā tika apbalvoti labākie gada mūziķu sasniegumi. Pasākumu vadīja dziedātājs Filips Kirkorovs un TV personība Ksenija Sobčaka.

Vienu no balvām tika uzticēts pasniegt dziedātājai Olgai Buzovai. Balvas pasniegšanas laikā Ksenija Sobčaka steidza ķircināt Buzovu par neseno šķiršanos no mūziķa Deivida Manukjana.

"Saki, Filip, kāpēc tu runā ar Davu? Vai viņš tev maksā par šo PR?" jautāja Sobčaka.

Buzova turpināja Sobčakas joku, vaicājot Kirkorovam: "Ko viņš tev teiks, kad redzēs, ka tu mani apskāvi?".

Uz ko Kirkorovs atbildēja, ka Manukjans nedusmosies, bet gan tieši otrādi - priecāsies par savu draugu. Sobčaka piebilda, ka viņa un Manukjans arī vēl joprojām ir draudzīgās attiecībās.

Arī žurnālisti Buzovai uzdeva neskaitāmus jautājumus par viņas bijušo. Ārēji viss izskatījās organiski un asprātīgi, taču aizkulisēs Buzovai pēc žurnālistu jautājumiem sākusies histērija.

"Kāpēc viņi man nepārtraukti jautā par Davu? Es cenšos par to nedomāt, bet man jautā tikai par viņu," Buzova sacījusi vienai no savām draudzenēm.

Vēlāk pasākuma vadītāja Sobčaka arī no skatuves turpinājusi kaitināt Buzovu, uzdodot viņai provokatīvus jautājumus. "Kuru kolēģi ir patīkamāk apskaut - Kirkorovu vai Manukjanu?", uz ko Buzova atbildēja asi: "Tu esi žurka!". 

Tomēr Sobčaka nespēja apstāties un turpināja ironizēt, ka Manukjans nav labākais pretendents Buzovai. "Ak kungs, tu atrodi kādu, kurš par daudz domā par mīlestību! Labāk par naudu!" sacīja Sobčaka.

Sākumā Buzova turējās pretī apvainojumiem, taču drīz vien viņu pārņēma emocijas. Internetā publicēts videoklips, kurā dziedātāja, aizturēdama asaras, strauji pamet zāli.

Atgādinām, ka Olga Buzova un Deivids Manukjans bija kopā pusotru gadu. Neilgi pēc šķiršanās Buzova apsūdzēja bijušo mīļoto uzbrukumā un nodevībā. Pats Deivids Manukjans noliedza šīs apsūdzības

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu