Vila Smita sieva un meita paziņo, ka viņām patīk sievietes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džada Pinketa Smita un Villova Smita.
Džada Pinketa Smita un Villova Smita. Foto: AP/Scanpix

Intervijā "Red Table Talk" aktiera Vila Smita sieva Džada Pinketa Smita un meita Villova Smita atklāja, ka abas reiz izjutušas romantisku saikni ar sievietēm.

Intervijā Džada Smita uzdeva jautājumu savai meitai: "Ja tevi šobrīd interesē tikai vīrieši, vai tu kādreiz varētu iemīlēties sievietē?" Villova sacīja, ka ir domājusi par sievietēm, jo ​​mamma Džada viņai reiz teikusi, ka spēj iedomāties savu meitu kopā ar sievieti. 

"Man ir bijuši brīži, kad es nodomāju: "Ak dievs, viņa ir tik skaista. Viņa ir tik talantīga," sacīja Villova.

Džada Smita, kura apprecējās ar aktieri Vilu Smitu 1997. gadā, sacīja, ka jau iepriekš viņa bijusi iemīlējusies sievietēs.

"Man divas reizes ir bijušas jūtas pret sievieti. Tas bija, kad man bija ap 20 gadu," sacīja Džada.

Villova piebilda: lai gan viņa līdz šim nav bijusi iemīlējusies sievietē, viņa uzskata, ka tas varētu notikt nākotnē. "Es vēl nejūtos tā, it kā es līdz šim būtu iemīlējusies sievietē, bet es noteikti jūtu, ka tas varētu notikt, jo man iepriekš ir bijušas ļoti spēcīgas jūtas pret sievietēm," sacīja Villova.

Sarunā līdzvadītāja Adriēna Banfīlda-Norisa, kura ir Džadas māte un Villovas vecmāmiņa, teica, ka ir domājusi par to, bet nekad nav bijusi pārāk spēcīga savstarpējā pievilkšanās.

"Tas vienkārši nebija paredzēts man. Man patīk būt starp sievietēm, bet es nekad nevarētu būt romantiskās attiecībās," sacīja Adriēna. Sieviete paskaidroja, ka viņa ir uzaugusi citā laikā, kurā tas vienkārši nebija iespējams.

"Es nekad neļāvu sev pat eksperimentēt ar to," norādīja sieviete.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu