Kopā gandrīz 10 gadus. Dvīnes Austrālijā ir neapmierinātas, ka nevar apprecēt vienu vīrieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dvīnes ar savu izredzēto.
Dvīnes ar savu izredzēto. Foto: Mousa Aludhaib/Facebook

Dvīņumāsas no Pērtas pilsētas Austrālijā, kuras pirms tam medijos minētas kā pasaules līdzīgākās dvīnes, nākušas klajā ar kopēju sāpi - sievietes jau gandrīz desmit gadus ir attiecībās ar vienu vīrieti, taču valsts likumdošanas dēļ nevar viņu apprecēt, vēsta portāls "The Sun".

Identiskās dvīnes Anna un Lūsija Desinkas izmisīgi vēlas apprecēties ar Benu Bērnu, abu sieviešu mīļoto. Diemžēl likums Austrālijā, tāpat kā daudzās citās pasaules valstīs, aizliedz reģistrēt laulību starp vairāk nekā diviem pieaugušajiem.

Māsas atklājušas, ka viņu attiecības ar Bērnu, kurš strādā par mehāniķi, turpinās jau kopš 2012. gada. Meitenes tūlīt pēc pirmās tikšanās atklājušas vīrietim, ka abas vēlas būt viņa partneres. Sievietes šo neparasto romantisko izvēli skaidro ar to, ka šādi abas var palikt nešķiramas.

Abu mīļotais žurnālistiem apgalvojis, ka saprot viņu saikni. Pirms nopietnu attiecību uzsākšanas māsas esot vēlējušās pārliecināties, ka viņam patiešām simpatizē abas dāmas. Gadu vēlāk Bens, kurš dzīvoja 40 minūšu brauciena attālumā no māsām, pārcēlies pie dvīnēm un viņu mātes.

"Šajās attiecībās nav vietas greizsirdībai. Ja Bens noskūpsta Annu, viņš uzreiz noskūpstīs arī mani," paskaidrojusi Lūsija.

Dvīnes atklājušas, ka visi trīs guļ vienā gultā, lai gan māsas viena otru seksuāli nepiesaista. Austrālijā poligāmas laulības ir aizliegtas no 1961. gada.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu