Britu karaļnama eksperts apgalvo, ka Megana Mārkla melo - viņa neesot tikusi "iesprostota" pilī (1)

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Kā apgalvo karaļnama biogrāfs Endrjū Mortons, Lielbritānijas karaliene Elizabete II nekad nav lūgusi Saseksas hercogieni Meganu pamest savu sirdsdarbu - aktiermākslu, lai simtprocentīgi varētu pievērsties karaliskās ģimenes pienākumu pildīšanai. 

Kad Megana Mārkla piekrita laulībām ar princi Hariju, karalienei esot bijusi saruna ar topošo līgavu, kurā esot apspriests fakts, ka viņai nav jāatsakās no aktiermākslas un jāuzņemas karaliskie pienākumi uz pilnu slodzi, raksta "The Telegraph".

Jau rakstīts, ka hercogiene pagājušajā mēnesī intervijā Oprai Vinfrijai atklāja, ka, pievienojoties ģimenei 2018. gadā, viņa bija spiesta atteikties pat no savas pases un vadītāja apliecības.

Viņai esot bijis sevi "jāatdod" karaliskajai ģimenei un jāatsakās no privātās dzīves. 

Karaliskās ģimenes biogrāfs Endrjū Mortons, kurš ir intervējis princesi Diānu, podkāstā "Royally Obsessed" sacīja, ka Viņas Majestāte Saseksas hercogu pārim esot piedāvājusi pat vairākas iespējas, kā, esot karaliskās ģimenes pārstāvjiem, nezaudēt privāto dzīvi. 

"Karaliene viņiem deva iespēju doties visur, kur viņiem patīk," sacīja Mortons. "Viņiem tika teikts - šeit ir jūsu pirmās klases biļetes, izvēlieties valsti, uz kuru vēlaties doties, mēs jūs padarīsim par Sadraudzības vēstniekiem.

 Ja Megana nevēlētos uzņemties pilna laika karaliskos pienākumus, lūdzu, esi mūsu viešņa un turpini savu aktrises karjeru. Šīs iespējas viņai nebija liegtas."

Tomēr hercogiene stāstīja Oprai Vinfrijai, ka jutusies iesprostota Kensingtonas pilī, apgalvojot, ka 2019. gadā tikai divas reizes četru mēnešu laikā izgājusi no mājas.

Biogrāfs nepiekrīt šai sūdzībai, jo Megana esot bieži manīta iepirkšanās centros un ēšanas restorānos Londonas rietumos. "Kad skatījos interviju, es sev piefiksēju -  jā, izolētības sajūta, jā, izmisuma sajūta -  tieši tas pats, ko reiz Diāna man teica. Bet tad atkal atminos, ko mani draugi teica, ka ir redzējuši kā Meganu ar iepirkumu maisiņiem no "Whole Foods" lielveikala Kensingtonā dodoties atpakaļ uz pili. Tas nav kā cietumā.

Citi mani draugi viņu ir redzējuši kopā ar saviem draugiem vairākos restorānos, tāpēc man šķiet, ka viņa ir dzīvojusi normālu dzīvi," secina karaliskās ģimenes eksperts. 

Mortons arī dalījās savās domās, ka Saseksas hercogi pārsteidzīgi atteicās no karaliskās dzīves un neņēma vērā aiziešanas sekas. "Es domāju, ka neviens no viņiem nedomāja par to, ko viņiem tagad nāksies darīt," viņš teica. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu