Linda Mūrniece ar atklātu ierakstu liek noprast, ko domā par savu trešo vīru Agri (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Uzņēmēja Linda Mūrniece, kura pērnā gada novembrī trešo reizi iestūrēja laulības ostā, apprecoties ar liepājnieku Agri Freibergu, bet īsi pēc tam izšķīrās, nu sociālajos tīklos dalījusies ar ierakstu, kurā liek noprast savu viedokli par bijušo vīru. 

Vietnē "Facebook" Mūrniece dalījās ar ierakstu, kurā pauda pārdomas par vārdiem, ko cilvēkiem piešķir vecāki.

Ierakstā viņa pauda viedokli par dažādiem kungu vārdiem, starp kuriem bija arī viņas bijušā vīra - Agra vārds. 

"Zinu divus Agrus. Abi bija tik līdzīgi savās izpausmēs - nepiepūlēties un gaidīt, kad dzīve vai kāds sagādās viņiem ērtu eksistenci. Jo tai neko daudz nevajadzēja - paēst, pagulēt un TV paskatīties. [..]

Droši vien ir tūkstošiem labu Māru un Agru. Tomēr pietiek kaut uz mirkli satikt dažus tādus kā aprakstīju, lai ietu ar līkumu pašam labākajam, ja vien viņam ir kāds no šiem diviem vārdiem..." vēstīts uzņēmējas ierakstā.

Atgādinām, ka Mūrniece no Freiberga oficiāli izšķīrās 11. februārī. Intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" pēdējo laulību Mūrniece salīdzināja ar kādu “Twitter” ierakstu: "Dažus cilvēkus, kas ienākuši manā dzīvē, nosaukšu par ļoti mulsinošām situācijām."

Šādam salīdzinājumam intervijā piekrita arī Freibergs. "Pat draugi smējās, ka man tā… Apprecos, un pēc pāris mēnešiem jau brīvs."

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu