Agnese Zeltiņa izsakās par tiesāšanos ar bijušo draugu Brēmani (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Brēmanis un Agnese Zeltiņa
Rūdolfs Brēmanis un Agnese Zeltiņa Foto: LETA/TVNET kolāža

Aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa, viesojoties 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāti runāja par savas dzīves vīriešiem. 

Uz raidījuma vadītāja Laura Reinika jautājumu, kā Zeltiņas mīlas līkloči allaž pamanās nonākt ziņu virsrakstos, un to, vai viņa pati tos atrod un kādas mācības ir guvusi, aktrise atbildēja: "Nekas nav tā, kā tas izskatās. Nē, kaut kāda daļa taisnības vienmēr visam ir, bet es nevienu nemeklēju, - mani piedzīvojumi atrod paši."

"Patiesību sakot, ir tā, ka esmu sapratusi vienu ļoti būtisku lietu - ir meitenes, kurām paveicas, un ir tādas meitenes, kurām, kā es saku, viena mīlestība dzīvē ir par garu," secina Zeltiņa.

Raidījumā viņa runāja par savām attiecībām ar Amerikā dzīvojošo režisoru Miku Ozoliņu, kā arī sava dēla Robija tēti un bijušo vīru Aleksu Dubasu. "Manu radošo meklējumu ceļš ir saistījies ļoti arī ar manām attiecībām, ar maniem mīļotajiem cilvēkiem. Un ir bijis tā, ka

šie te cilvēki man ir bijuši skolotāji - viņi man ir kaut ko iemācījuši, un tad mūsu ceļi ir šķīrušies.

Es vienmēr esmu bijusi pateicīga un tikai ar laika atkāpi sapratusi, kas tad īsti man bija jāizdara - vai nu tas bija projekts, kā, teiksim, filma Amerikā, vai tas bija brīnišķīgs dēls un brīnišķīgs laiks kopā Maskavā, kā tas bija ar Robija tēti, ar manu bijušo vīru Aleksu."

Runājot par jaunākajiem ziņu virsrakstiem, piemēram, Zeltiņas tiesāšanos ar bijušo draugu, uzņēmēju Rūdolfu Brēmani, aktrise izteicās lakoniski: "Es atbildēšu ar taviem [Reinika] vārdiem - ne viss ir tā, kā izskatās. Ir kaut kādas lietas, kuras, pat ja tiek nopublicētas uz kaut kādiem sarakstiem pie sienām [domājot tiesas sēžu kalendāru], nav domātas publiskai atšķetināšanai. Katrā ziņā es ar šādu ziņu presē negriezos un telefonu necēlu, un neteicu: "Man ir kaut kas, ko jūs varat parakstīt." Es teicu: "Nav komentāru." Un tagad es saku tieši to pašu."

Jau vēstījām, ka 15. martā Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā tika skatīta lieta, kurā Zeltiņa apsūdzēja Brēmani, pieprasot no viņa piedzīt naudu par morālo kaitējumu. Zeltiņa esot vēlējusies piedzīt naudu par ciešanām, ko viņai attiecību laikā sagādājis bijušais mīļotais. 

"Privātās Dzīves" rīcībā ir informācija, ka lieta ir izbeigta, jo tiesa pieņēmusi Agneses Zeltiņas atteikšanos no savas prasības. Lēmums šajā lietā stājas spēkā 30. martā. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu