Fjūrija tēvs par Taisona cīņu ar Džošua: Nav īstais laiks...

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua un Taisons Fjūrijs
Entonijs Džošua un Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

WBC smagsvaru čempiona Taisona Fūrija tēvs Džons Fjūrijs izteicies, ka viņa dēla boksa cīņai ar WBA, IBF, WBO un IBO jostu īpašnieku Entoniju Džošua trūkst finansējuma. 

Marta vidū Džošua promouters Edijs Herns paziņoja, ka abi bokseri vienojušies par tikšanās nosacījumiem. 

Ārzemju medijos iepriekš izskanēja informācija, ka Džošua un Fjūrijs katrs varētu nopelnīt 100 miljonus par spēkošanos ringā. Tā varētu kļūt par gadsimta cīņu, jo supersmagajā svarā absolūtais jeb neapstrīdamais pasaules čempions pēdējo reizi tika noskaidrots pirms vairāk nekā 20 gadiem.

"Promouteri to nevar organizēt tādā klimatā [Saūda Arābijā]. Tam nav naudas. Neviens nevēlas maksāt tādu naudu, ja cīņa notiek bez līdzjutējiem. Tikai Saūda Arābijai ir tāda nauda, bet viņi nesteidzas," intervijā "YouTube" kanālam "Boxing Social" pavēstīja Fjūrijs vecākais. "Teikšu jums tā: nav īstais laiks, nepavisam nav īstais laiks."

Iepriekš tika ziņots, ka abi Lielbritānijas bokseri 2021. gadā aizvadīs divas cīņas. Pirmajā tiks noskaidrots absolūtais čempions, bet otrajā zaudētājam būs iespēja revanšēties. 

"Taču mēs vienalga cīnīsimies. Mēs to darīsim ar lielāko prieku. Mums samaksās," norādīja slavenā boksera tēvs. 

31 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā uzvarējis 24 no 25 cīņām, 22 dueļus noslēdzot ar nokautu. Savukārt 32 gadus vecā Fjūrija kontā ir 30 uzvaras (21 nokauts) un viens neizšķirts, bet zaudējuma rūgtumu viņš vēl nav izjutis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu