Atmaskots un izbalsots šova "Balss maskā" sestais dalībnieks (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

11. aprīlī TV3 šova "Balss Maskā" sestajā raidījumā tika atmaskota šova vēsturē apspriestākā maska – Siļķe kažokā.

Sestajā raidījumā tika atmaskota "Baltijas jūras Merilina Monro" jeb Siļķe kažokā, zem kuras maskas slēpās populārā konditore Anna Panna. Noslēdzošajā vakarā Anna izpildīja repera Gustavo (tagad Artarulsmiurs) skaņdarbu “Mainīt pasauli”.

Pirms maskas atmaskošanas Jānis Šipkēvics dalījās pārdomās par maskas personību: “Forši, ka Siļķe prot atpūsties, darot to tā, kā viņa to grib, bet tas nav ar pretenziju uz profesionalitāti un tieksmi uz lieliem stadioniem. Viņa dzied tādēļ, ka viņai patīk šī dziesma. Un tas ir labākais, ko mūzika var dot!”

“Es pieturēšos pie tā, ko esmu jau teikusi. Tas ir cilvēks, kuram sirdslieta ir ēst gatavošana, un viņš ar šo hobiju dalās. Vienīgais, kas mani mulsina pierakstos, ka vīrs esot no ārzemēm. Bet tas, kas man nāk prātā, ir influenceru ar plašu sekotāju loku – Zane Grēviņa,” tā minēja Baiba Sipeniece-Gavare.

Arī Oskars Lepers un attālinātie skatītāji minēja, ka zem maskas varētu būt kulinārās grāmatas “Našķoties” autore un influencere Zane Grēviņa, populārā konditore un “Lapsas mājas” radītāja Liene Zemīte vai TV personība Gundega Skudriņa.

Pēc atmaskošanas, detektīvi metās izprašņāt Annu saistībā ar mīklainajiem pavedieniem, detektīviem nebija skaidrs pavediens par modi un šūšanu. Anna atklāja, ka viņas vecāki ir modes mākslinieki Odetta Birmane un Bruno Birmanis, un šūšana viņai ir ielikta šūpulī! Pēc šī pavediena atklāšanas detektīvam Jānim Šipkēvicam viss tapa skaidrs, jo viņš pazīst Annas tēvu. Iepriekš detektīvs minēja, ka influenceru vidū viņš neorientējas, tādēļ ar minējumiem par šo masku viņam palīdzējusi meita.

Anna Panna atzina, ka viņa dzied jau kopš bērnības. “Par to, ka es māku dziedāt, pārsteigts bija pat mans vīrs, ar kuru esmu kopā jau 12 gadus! Viņš zināja, ka esmu dziedājusi korī, arī “Dzeguzītē”, bet to, ka es māku noturēt meldiņu, viņš bija ārkārtīgi pārsteigts! Tā kā, kas to lai zina, varbūt uzstāšos kādos Dziesmu svētkos, vai ar Mārci Auziņu jāieraksta viņa aranžētā “Stāvēju, dziedāju”, kuru izpildīju šovā,” smejot turpina Anna.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu