Alkohola reibumā? Agate Muceniece ceļojuma laikā samulsina fanus ar dīvainu uzvedību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

32 gadus vecā aktrise Agate Muceniece "Instagram" tiešraidē ar dziļdomīgu monologu pamatīgi samulsināja savus sekotājus.

Aprīļa sākumā Agate Muceniece aizlidoja uz Maldivu salām, atstājot savus bērnus Sočos atvaļinājumā esošajam bijušajam vīram aktierim Pāvelam Prilučnijam. 

Atvaļinājumā aktrise gan sauļojās okeāna krastā, gan nogaršoja jūras velšu gardumus un ar to visu dalījās savā "Instagram" profilā. Vienu vakaru aktrise izveidoja "Instagram" tiešraidi, kurā runāja monologu par zvaigznēm, kas atstāja sievietes sekotājus apmulsušus. 

Aktrise centās apbrīnot zvaigznes, kuras viņa redzot ļoti skaidri, kā viņa pati minēja videoklipā.

"Tās veido dažādas formas, atrodas dažādos platuma grādos, atbilstoši dažādām koordinātu sistēmām. Nav taisnīgi, ka es nezinu. Kāpēc es tik ļoti gribu zināt? Neviens nevar sniegt atbildi: nav grāmatu, nav teleskopa. Tas nav godīgi. Neviens neatbild uz maniem jautājumiem," sacīja aktrise. 

Sekotāji sprieda, ka aktrise varētu būt alkohola reibumā, ja reiz nonākusi pie šādām dziļām atziņām. "Tagad skaidrs, kāpēc Prilučnijs aizbēga no viņas!", "Internets atceras visu!" komentēja sekotāji. 

Atgādinām, ka nesen internetā parādījās foto un video, kurā aktrise apskaujas un skūpstās ar vīrieti, kurš ļoti līdzinās precētajam režisoram Klimam Šipenko. Pēc skandāla Muceniece norādīja, ka kadros nav redzams Klims, piebilstot, ka nekad nesatiktos ar precētu vīrieti. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu