VIDEO ⟩ Alla Pugačova emocionāli reaģē uz Krievijā tapušās filmas "Černobiļa" kadriem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Humorists Maksims Galkins vietnē "Instagram" publicēja videoklipu, kurā redzams, kā viņa sieva, estrādes dīva Alla Pugačova skatās kadrus no Krievijā veidotās filmas "Černobiļa: Bezdibenis", kas veidota vien divus gadus pēc pasaules atzīnību guvušā tāda paša nosaukuma ASV televīzijas kanāla HBO seriāla.

8. aprīlī internetā parādījās Krievijas filmas "Černobiļa" pirmizrādei veltīts video. Tajā Alla Pugačova skatās filmas kadrus un lasa Tatjanas Sņežinas dzejoli "Mēs šajā dzīvē esam tikai viesi".

Video publicētājs Maksims Galkins faniem atgādināja, ka Allai Pugačovai traģēdija, kas notika Černobiļā, vienmēr ir bijusi īpaši tuva.

"Allai šī nav tikai laba filma - tā ir daļa no viņas dzīves. 1986. gadā viņa ar grupu pēc likvidatoru lūguma devās koncertēt Pripjatā. Koncerts notika brīvā dabā, ne pārāk tālu no negadījuma vietas. Risks bija liels. Alla varēja atteikties, bet viņa to izdarīja. Viņai tas bija ne tikai profesionāls varoņdarbs, bet arī dvēseles impulss," rakstīja Galkins.

Atgādinām, ka pavisam drīz Krievijā notiks aktiera Danilas Kozlovska filmas "Černobiļa" pirmizrāde, kurā viņš spēlēs galveno lomu. Sižeta pamatā ir romantisks stāsts, kuru izjauc avārija Černobiļas atomelektrostacijā, kas prasīja simtiem tūkstošu cilvēku dzīvības.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu