Mīļotā dāvināts DNS tests sievietei atklāj, ka viņa tiekas ar savu brālēnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: National Cancer Institute/Unsplash

Sociālā tīkla "TikTok" lietotāja @mattilathehun ir dalījusies ar visnotaļ savādu pieredzi - sievietes partneris viņai ir uzdāvinājis DNS testu, kas ir atklājis, ka viņi ir radinieki, vēsta portāls "Unilad".

Sieviete video stāsta, ka 2020. gadā bijušais draugs viņai uz dzimšanas dienu uzdāvināja DNS testu. Viņa paskaidroja, ka viņas māte ir tikusi adoptēta, un sieviete nesazinās ar savu bioloģisko tēvu.

"Man bija interesanti veikt testu, lai uzzinātu vairāk informācijas par manu veselību un saprastu, no kādām slimībām jābaidās," paskaidrojusi "TikTok" lietotāja.

Mēnesi pēc testa nokārtošanas sieviete saņēma rezultātus, sāka pārlūkot radinieku sarakstu un starp tiem atrada savu mīļoto.

"Tā es uzzināju, ka man ir dēka ar brālēnu," minējusi sieviete.

Saskaņā ar organizācijas, kas veic DNS testus, vietni, viņi ir otrās pakāpes brālēns un māsīca, tiesa, sieviete pieņem, ka patiesībā viņi patiesībā ir brālēns un māsīca.

Pie šāda secinājuma viņa nonāca pēc tam, kad nolēma no sava bioloģiskā tēva atrast vairāk informācijas par radiniekiem un secinājusi, ka viņu DNS ir pārāk līdzīgi otrās pakāpes radniecībai.

Pēc testa rezultātu saņemšanas viņu attiecības turpinājušās vēl četrus mēnešus, bet vēlāk pāris izšķīries ar DNS testu nesaistītu iemeslu dēļ.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu